Diskuze

Čtvrteční drama v Ulici: Co Mára nečeká od Moniky a Věrky? A proč Vilma balí kufry do důchoďáku?

Čtvrteční drama v Ulici: Co Mára nečeká od Moniky a Věrky? A proč Vilma balí kufry do důchoďáku?
Věrka pozve Moniku na kus řeči, příjemné setkání u Marečků ale naruší nervózní Kryštof. Vilma si vezme do hlavy, že odchod do domova seniorů je pro ni nejlepší možností. Jirka Hložánek překvapí Vendulu dobrou zprávou, která ale leccos zkomplikuje. Eva hledá způsob, jak snadno přijít k penězům.
Zpět na celý článek

Věrka pozve Moniku na kus řeči, příjemné setkání u Marečků ale naruší nervózní Kryštof. Vilma si vezme do hlavy, že odchod do domova seniorů je pro ni nejlepší možností. Jirka Hložánek překvapí Vendulu dobrou zprávou, která ale leccos zkomplikuje. Eva hledá způsob, jak snadno přijít k penězům.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

V seriálu Jake a Tlusťoch vedle fešáckého kolegy úspěch u žen neměl. Ve skutečnosti ale ulovil tuhle kočku z módního mola
27.02.2021

V seriálu Jake a Tlusťoch vedle fešáckého kolegy úspěch u žen neměl. Ve skutečnosti ale ulovil tuhle kočku z módního mola

V seriálech byl vždycky markantní osobou, nešlo ho přehlídnout kvůli jistému obvodu kolem pasu, značné velikosti a hlubokým barytonovým hlasem....

Film The Gray Man (Šedý muž) s Ryanem Goslingem se točí v Praze
20.07.2021

Film The Gray Man (Šedý muž) s Ryanem Goslingem se točí v Praze

A nejde o žádný béčkový film. Společnost Netflix se s přílivem nových zákazníků v nedávné pandemické době rozhodla investovat i do finančně...

Zuzana Slavíková aneb jaký je život oblíbené herečky?
28.05.2021

Zuzana Slavíková aneb jaký je život oblíbené herečky?

Zuzana Slavíková se na poli hereckém a divadelním drží již opravdu pěknou řádku let. A není se čemu divit, herecký talent jí prostě nejde upřít....

Když není dost herců, zahraje si jeden hned dvě role aneb tito herci si zahráli v jednom filmu dvojroli
14.08.2021

Když není dost herců, zahraje si jeden hned dvě role aneb tito herci si zahráli v jednom filmu dvojroli

Není vzácností, aby byl některý z herců ve filmu i třeba režisér, producent nebo autor scénáře. Jenže někteří jsou až takovými workoholiky, že si v...

Milan Kundera: Od Žertu k Bezvýznamnosti, nejočekávanější dokument dorazil právě do kin
28.10.2021

Milan Kundera: Od Žertu k Bezvýznamnosti, nejočekávanější dokument dorazil právě do kin

Životní příběh zajímavého člověka, který nemá rád novináře a reportéry, a navíc se nerad fotí a natáčí, byl pro režiséra Miloslava Šmídmajera...

„Škatule, škatule, hýbejte se“ opět straší filmová studia a kina
11.09.2021

„Škatule, škatule, hýbejte se“ opět straší filmová studia a kina

Už to vypadalo, že kalendář filmových premiér má svou stálou podobu. Filmový divák si tak mohl konečně naplánovat zhlédnutí filmů, které byly v...

3 romantické filmy, které musíte v květnu vidět
01.05.2021

3 romantické filmy, které musíte v květnu vidět

Květen je měsíc lásky, tak toho využijte a pusťte si ty nejromantičtější filmy, které filmové plátno nabízí. Zamilované filmy jsou jednoduše...

Oscar 2021: nominace na nejlepší mezinárodní film
25.04.2021

Oscar 2021: nominace na nejlepší mezinárodní film

Už to není zahraniční nebo cizojazyčný film, nyní politicky korektnější označení zní: mezinárodní film. Každopádně je to kategorie Oscarů, která...

The Empres: Další seriál z produkce Netflixu, který diváky nechá nahlédnout do pohádkového příběhu princezny Sissi
28.08.2021

The Empres: Další seriál z produkce Netflixu, který diváky nechá nahlédnout do pohádkového příběhu princezny Sissi

Ale bude opravdu pohádkový? Žila si princezna Sissi na rakouském dvoře jako v bavlnce všemi hýčkaná a milovaná a můžeme jí jen tiše závidět?

Diskutujte

Nejnovější diskutované