Viky je oblíbená, Eva Burešová si však musí zvykat i na drsnou kritiku lidí, kteří ji nesnáší

Viky je oblíbená, Eva Burešová si však musí zvykat i na drsnou kritiku lidí, kteří ji nesnáší
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Celým Českem otřásla šokující zpráva o zoufalém činu matky, která neunesla tíhu světa a vzala život nejen sobě, ale i svému tříletému synovi. Všichni se ptají, co může dohnat matku k něčemu takovému, kde se stala chyba a zda šlo obrovské tragédii zabránit.

Je pochopitelné, že i celebrity na takovou zprávu reagují, a jednou z nich byla i Eva Burešová, která se o tragédii zmínila na svém Instagramu. Věc se jí samozřejmě dotkla jako každého z nás, a navíc jako matky malých dětí, která si jednoduše neumí představit situaci, kdy by dokázala sáhnout na své dítě a ublížit mu. To je naprosto přirozená reakce nejen mladé herečky a matky.

Ovšem Eva nejspíš nepočítala s tím, že její citové vyznání o lásce k dětem a podiv nad tak brutálním činem dokáže v lidech probudit ty nejhorší skryté pocity. Závist je bohužel „nevyléčitelná nemoc“, která je často používaná jako zbraň, ale paradoxně ubližuje také tomu, kdo ji používá. Žít v duševní nepohodě s neovladatelnou závistí obrácenou na lidi, kteří se zdánlivě chovají, jako by žádné starosti neměli, je bolestné především pro toho, kdo chce ubližovat ostatním.

Eva Burešová je možná trochu ovlivněná postavou Viky, která se nebojí o svůj názor podělit, a tak občas na sociálních sítích zmíní svůj pohled na některé události. Bylo to tak třeba nedávno, když jedna seriálová herečka prožila románek se svým kolegou, který si odskočil od své rodiny a Burešová měla potřebu se k tomu vyjádřit.

Tentokrát však opravdu svým dobře míněným komentářem k úmrtí matky a jejího malého syna v Krkonoších dokázala pár lidí popudit a musela si vyslechnout věci, které o sobě nejspíš ani nevěděla.

Jeden z nenávistných komentářů zaskočená herečka zveřejnila a asi není těžké si o pisateli udělat obrázek.

„Hele, ty chytrá a zazobaná celebritko. Tak jednodušeji, jsou lidé, kteří jsou na samém dnu, jsou lidé, kteří už nemají díky lidem, jako jsi ty, ani co do huby. Víš co, ty celebrito, ty jedna vysmátá kavárenská hnido. Jdi, vyber si veškeré zas*ané love a jdi pomoci jakékoliv matce s dítětem, co je na samém dnu. Ty se rochníš v penězích a pak tu budeš rozdávat tvá hloupá moudra a tvářit se, jak tě to strašně mrzí,“

napsal anonymní profil.

Burešová se samozřejmě ohradila, že má stejně jako ostatní lidé právo napsat, co si myslí, a rozhodně to nedělá proto, že by za to něco inkasovala nebo se tím nějak potřebovala zviditelnit.

A bez ohledu na to, jak se komu líbí jako herečka nebo zpěvačka, tentokrát to nejspíš napsala především jako žena a matka a taková nenávist je až zarážející a šokující. Nejen Evě musí být z takových lidí smutno.

Zdroje článku: