Zlatá labuť: Martin byl po polibku v rozpacích, Petr si intimní chvilku na terase užil

Zlatá labuť: Martin byl po polibku v rozpacích, Petr si intimní chvilku na terase užil
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V rodině Petra je to podle nové ředitelky divné. Všichni jen předstírají, že drží spolu, ale není to tak a rivalita mezi Petrem a Irenou nabírá na síle. Starý Kučera je unavený a nedokáže potomky srovnat.

Alena se po návratu od Gruberových potkala v kuchyni s Evou. Už byla připravená své kamarádce říct, co se při první návštěvě stalo, ale Eva hájila Grubera tak zamilovaně, že Alena znechuceně odešla. Nemůže pochopit, co to s Evou je. Copak nevidí, co je to za člověka?

Toni a Petr
Toni a Petr | Zdroj: TV Nova

Kristýna se cítí pod tlakem

Ani další mladá žena v obchodě není spokojená. Kristýna se cítí pod tlakem matky a začíná se vzpírat. Už ani neví, zda chce studovat. A z druhé strany na ni útočí otec, který by chtěl, aby se k němu vrátila a nabízí jí, že obstará větší byt. Po Židech je teď přece bytů dost a on by za svou loajalitu mohl být odměněný. Kristýna už má dost matky i otce. Má pocit, že si prosazují jen to, co chtějí oni a jí se nikdo na názor neptá.

Toni každým dnem předvádí, že je velmi schopná

Ředitelka se už dozvěděla, že Petr do Francie nejede a nabídla mu, že by mohla přes své známé zkusit o Báře něco zjistit. Petr se na ní ale utrhl. Nemá v úmyslu s ní řešit osobní věci. A Toni tak přejde k těm pracovním. Budou muset z obchodu propustit 25 mužů, aby splnili všeobecnou pracovní povinnost. To by až tak velký problém nebyl, ale na seznamu je i Mach a podle ředitelky bude těžké ho v obchodě udržet. Petr se ale šéfa ostrahy vzdát nechce a žádá ředitelku, aby našla způsob, jak ho v obchodě udržet.

Toni to možná nakonec zvládne a vypadá to, že by mohla najít i způsob, jak ochránit Alenu před Gruberem. Zavádí nový systém, kdy prodavačky na služby v domácnosti bude přidělovat obchod a účtovat si za návštěvu peníze. Navíc se do těchto nadstandardních služeb mají zapojit jen dobrovolníci, kteří dostanou za tuto práci dobře zaplaceno.

Gruber stále věří, že Alena je Irenino slabé místo

Gruberová z novinky nadšená nebyla a opět začala vyhrožovat. A Gruber se nějakým novým pracovním systémem ani nezabýval. Večer si pro Alenu nechal poslat auto s předvoláním.

Neudělal to jen z vrtochu, ale měl ten večer domluvenou pracovní schůzku s Irenou a chtěl, aby u něj Alenu viděla.

Martin v pokušení

Z plánovaného dýchánku u holek nic nebylo. Alenu odvlekl Gruber, domácí šla za Purkrábem, který se ještě vzpamatovával z hrozné epizody, která se stala ten den v obchodě, Eva se zdržela na natáčení a v bytě tak zůstal jen Martin a nová prodavačka Dita, která se ze zavřeného patra v obchodě přestěhovala vedle oddělení módy a Martin jí hned padl do oka.

Dita využila chvíli, kdy byla s Martinem sama a políbila ho. Také mu řekla, že se rozhodla užít si každý okamžik. Zítra si Němci mohou poslat pro ni nebo pro Martina. Tak proč si neudělat hezkou chvilku, dokut to jde. Jenže Martin si takové chvilky chce užívat jen s Evou a Ditě to řekl. Nevypadalo to, že by jí to odradilo.

A ve stejném čase se na terase obchodního domu potkala Toni a Petr. Než žena odešla, dala Petrovi pusu na rty. Jen jako letmý příslib něčeho, co by mohlo být…

Zdroje článku: