Viktor Verner z Ulice: S Monikou Farskou to nevyšlo, nová láska mu teď změnila život

Viktor Verner z Ulice: S Monikou Farskou to nevyšlo, nová láska mu teď změnila život
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Charismatický učitel Viktor Verner, kterého ztvárnil herec Miroslav Šimůnek, byl velkým lamačem dívčích srdcí, ač to nebylo schválně a mnohdy ani vědomě. Jak to s představitelem obdivovatele východní filozofie vypadá dnes a která žena si nakonec získala jeho srdce?

Tělocvikář s neoblomným srdcem

Rodina Farských v Ulici už dávno nemá tak silnou dějovou linku jako dříve. Za dob jejich největších scén však byli hlavními aktéry seriálu. A s nimi také lektor na uličním gymnáziu Viktor Verner, který jakožto učitel tělesné výchovy a biologie pořádně motal hlavu studentkám, byť nechtěně. Společně s Miriam Hejlovou a Lenkou Drápalovou byli „obyvateli“ téhož kabinetu, jako jsou dnes Magda Procházková, Prokop Junek, Mojmír Kalina a Otík Puklický.

A proč byla zmíněna právě rodina Farských? Zásadové srdce profesora Vernera si získala mladičká Monika Farská, která se do Viktora absolutně zamilovala, a nakonec se svou láskou odjela na charitativní pomoc do Afriky. Stejně jako později Gábina Pumrová tak byla jednou ze studentek uličního gymnázia, které si vytvořily silné citové pouto se svým vyučujícím. Postava Viktora Vernera při své charitativní misi ovšem málem zahynula.

Byť se tomu tak nakonec díkybohu nestalo, jeho láska s Monikou se rozplynula a ona se poté vrátila z ciziny sama.                 

Krásná dívka z Moravy mu pomohla ze závislosti

Pracovní nasazení a svědomitost postava Viktora Vernera sdílela se svým představitelem, hercem a moderátorem – Miroslavem Šimůnkem, kterému se podařilo prosadit i v zahraničí a zahrál si hlavní roli v britském filmu A Good Murder. S bývalou ženou se totiž vydal na cesty na západ, kde se snažil uplatnit jako herec. Někdy to však kvůli jazykové bariéře příliš nešlo, a tak se živil jako model zejména pro reklamní agentury.

Anna Fixová - Monika Farská, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Po návratu se opět vrhl do hereckého kola, ve kterém se snažil pracovat velmi svědomitě a naplno. Mnoho práce a snaha o skvěle podané výkony však začaly být pro charismatického herce až příliš vyčerpávající, a to tak, že kvůli nedostatku spánku si začal pomáhat různými medikamenty. Zprvu mu léky na spánek zabíraly, jak však on sám loni při rozhovoru pro Novinky.cz přiznal, málem ho to stálo život. Na pódiu v té době několikrát únavou zkolaboval a docházela mu síla. Tomu je však už nějaký ten pátek nadobro konec.

Jeho nová láska Alice, se kterou žije v moravské metropoli, ho přiměla s problémem zatočit. Jak sám uvedl v rozhovoru, cítí se nyní opravdu dobře a připraven na další výzvy, kterému velká životní změna přinese. Paradoxně tomu napomohla také doba koronavirové pandemie, díky které měl více času na odpočinek. Ačkoli je herectví jeho vášní, našel se také v rozvážení jídla, pro které se rozhodl právě v souvislosti covidovými opatřeními.

Atraktivní (momentálně především seriálový) herec, jenž si loni zahrál po boku Jana Přeučila, Petra Baťka a dalších v připravovaném filmu Cirkus Maximum, má české herecké scéně ještě rozhodně co nabídnout a vlastně i té zahraniční, neboť při svém pobytu v cizině se naučil velmi dobře anglicky, což se mu v tomto řemesle náramně hodí.

 

Zdroje: