Ve StarDance je rozhodnuto. Finálová trojka není velkým překvapením

Ve StarDance je rozhodnuto. Finálová trojka není velkým překvapením
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnes si naposled před porotou zatančili moderátorka Iva Kubelková s Martinem Prágrem. V rozstřelu se utkali s kajakářem Vavřincem Hradilkem a Kateřinou Bartuněk Hrstkovou. Už od prvních epizod se probíralo v médiích, že favoritkou soutěže bude Eva Adamczyková. Překvapením se stala mladinká Darija Pavlovičová.

Během devíti kol se diváci také rozloučili s hercem Davidem Prachařem, který si trošku oddechl, protože tréninky ho zmáhaly. Dlouho si nezatančila ani herečka Ivana Chýlková a také hudebník Richard Krajčo, jehož brzké vypadnutí bylo překvapením i pro diváky. Uprostřed soutěže odešla herečka Tereza Mašková a Marek Adamczyk. V minulém kole soutěž opustil cukrář Josef Maršálek. Ten však nezapomněl na své bývalé soupeře a celý štáb i dnes dostal několik podnosů sladkostí.

Mlsající tanečníci
Mlsající tanečníci | Zdroj: Mikuláš Křepelka / © Česká televize

Dnešní večer otevřela Iva Kubelková s Martinem Prágrem valčíkem, a i přes drobné výhrady porotců k chybám v tanci, to Ivě už tradičně moc slušelo a na parketu vlála jako víla.

Hned po nic se představil Vavřinec Hradilek s Kateřinou Bartuněk Hrskovou. Vavřinec se stal nejúspěšnějším mužem, který se jako amatér v soutěži dostal nejdál. Taťána Drexler dokonce dnešní tango označila za jeho nejlepší tanec v soutěži a trošku ho politovala, že má smůlu, protože v tomto ročníku se na parketu sešlo hodně velice nadaných amatérských tanečnic.

Ostudu si neudělala s valčíkem ani Darja Pavlovičová s Dominikem Vodičkou. Z mladé herečky konečně opadla tréma, která ji svírala v prvních epizodách a na parketu vypadá skvěle.

První kolo zakončila Eva Adamczyková s Jakubem Mazůchem se sambou. V hledišti nemohl chybět její manžel Marek Adamczyk.

Druhé kolo

V druhém kole se tanečníci předvedli ve stejném pořadí. Eva Kubelková se z něžné víly pro paso doble proměnila v pěkně temnou dračici, ale výtek si vyslechla od porotců hodně. I Vavřinec údajně rumbu neprožíval tak, jak by měl. Paso doble evidentně sedlo Dariji Pavlovičové a romantiku s valtzem přinesla na parket Eva Adamczyková.

Poté, co už diváci rozhodli o dvou finalistech, vsadila Iva Kubelková na temperamentní tanec cha-chu a Vavřinec Hradilek na waltz. Diváci dali šanci sympatickému kajakáři.

Zdroje článku:
  • ČT,
  • Autorský text