Páteční Ulice v Kaštanově režii: Zamete s podnikatelkou Evou a vytrhne trn z paty Michalovi

Páteční Ulice v Kaštanově režii: Zamete s podnikatelkou Evou a vytrhne trn z paty Michalovi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanoušci Kaštana se mohou radovat, v páteční Ulici si ho užijí zase i trochu jinak než v souvislosti s Pumrovou a její neziskovou organizací. Eva mu teď udělá zajímavou nabídku, ale rychle se ukáže, kdo je tady ve skutečnosti zkušený podnikatel. Nezletilý Michal ho pak poprosí o malou službičku…

Eva vzdoruje kritickým rybářům a chytá do sítě Lucku

Každý rybář na fóru se tváří jako mistr světa, který všechno zná a všechno ví, včetně toho, že Eviny přípravky na ryby nemůžou fungovat. To je zkrátka pěkný nesmysl! Ale Eva se nevzdá a neuhne před kritickými komentáři, naopak je odhodlaná zabedněné rybáře náležitě poučit.

Nevzdává se ani ve svém záměru zlanařit někoho ze známých do rolí plnohodnotných prodejců, které by měla pod sebou a kteří by jí v podstatě pomáhali vydělávat. Ačkoli u Jitky Farské s tímto nápadem nepochodila, už v pátek se otřepe a zkusí štěstí u hypochondra Kaštana. Sejde se s ním v hospodě a předestře mu nabídku s příslibem atraktivního povýšení a finančního přilepšení. Ona by se starala o přísun zboží a účetnictví, na oplátku by měla provizi, což se ovšem Kaštanovi nezamlouvá.

Odněkud by se peníze pro ni vzít musely, logicky by tedy asi chyběly jemu. Eva namítne, že za zprostředkování dostane peníze od firmy, ale Kaštan nepřestane brblat ani tomu navzdory. Cítil by se totiž jako Evin zaměstnanec, přitom je zvyklý být samostatně výdělečně činný bez nějakého prostředníka.

Naopak si teď Evě řekne o provizi pro sebe za to, že už jí pomohl hodně přípravků prodat.

Nejenže se Evě sypou plány, ale celý den ji pronásleduje pípání telefonu. Chodí jí totiž upozornění na nové komentáře, přesně jak jí to Franta předchozího dne nastavil. Jenže jak je neznalá sociálních sítí, neumí to sama vypnout. Bojuje s tím v krámku před Aničkou a nakonec požádá o pomoc tamní obsluhu Lucku. Naštěstí vzápětí dorazí samotný František a pozve dámy do kina. Lucie nadšeně prohlásí, že by šla klidně hned, kdyby nemusela být v kavárně. Eva objeví způsob, jak do svých spárů nalákat právě ji…

V pondělí se Michal může těšit na techtle mechtle

Michal a Žofka dostanou chuť na víno, ale přemluvit Báru a Bruna, aby jim nějaké koupili, se ukáže být nadlidským úkolem. Co teď? Michal se nechce smířit s neúspěchem a zkusí štěstí na jiné adrese – u svého tak trochu adoptovaného dědečka Kaštana. Ten se tak v pátečním díle Ulice dostane znovu ke slovu, krom toho projeví neobyčejnou bystrost. Když ho Michal poprosí, aby za něj koupil víno, a pokusí se mu namluvit, že to má být dárek k výročí rodičů, starý hypochondr ho snadno prokoukne.

Ale přestože odhalí, že víno má být ve skutečnosti pro mladíka a jeho přítelkyni Žofku, bude mít pochopení a zajde s ním do obchodu. Mise tedy bude splněna, Žofka nicméně navrhne, aby si víno nechali až na pondělí. Mohla by to být totiž zvláštní příležitost věnovat se i „něčemu víc“. Že by nezkušený Michal příští týden rozbalil svou první ochranu?

Sblíží se Michal a Žofka víc než kdy dřív?
Sblíží se Michal a Žofka víc než kdy dřív? | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text