Začátek dubna v Ulici: Z Hynka se vyklube větší diktátor než byla Gábina a Kristýnin stav se zhorší

Začátek dubna v Ulici: Z Hynka se vyklube větší diktátor než byla Gábina a Kristýnin stav se zhorší
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do Ulice přicházejí svátky jara, ale málokdo z našich hrdinů je prožije v klidu. Z Hynka se stane přísný rodič, jenž vyžaduje dodržování pravidel, což Šimonovi příliš nevyhovuje. Miloš naruší soukromí Františka a Skyler. Evžen se dostane do sporu s Julií, a to kvůli zhoršujícímu se stavu Kristýny.

Lumír plánuje velké změny, a to Vilmě navzdory

Lumír touží po společném životě s Kateřinou, která si však přeje zachovat si určitou nezávislost. Když do Ulice zavítají velikonoční svátky, nemá pan Nykl prostor ani čas, aby si je náležitě užil. Kvůli Kateřině totiž spřádá plány na spoustu životních změn, což se samozřejmě nelíbí jeho zaujaté matce Vilmě. Ta ostatně kritizuje všechno, co s Kateřinou byť jen vzdáleně souvisí. Čím víc ale Lumírovi vymlouvá jeho záměry, tím spíš ho utvrzuje v tom, že by si měl stát za svým. Jestli ale jeho důkaz lásky ocení samotná Kateřina, to je těžké říct.

Miloš, jako za starých časů, hledá azyl u Liškových

Když František a Skyler začali bydlet spolu, nejspíš se těšili na spoustu příjemných, soukromých chvil. Jistě je ani ve snu nenapadlo, že jim jejich prostor začnou narušovat neohlášené návštěvy Miloše Knoblocha. Ten si totiž byt nadále spojuje se starými dobrými časy, kdy sem chodil za Bedřichem klábosit u piva a vylévat si srdce. Bedřich je ale v Opavě a Frantovi se Skyler se příliš nezamlouvá představa, že by ho měli smutnému Milošovi nahrazovat.

Hynek se mění v přísného otce

Šimon se přestěhoval k tátovi v naivní víře, že bude mít pokoj od všech povinností, jimiž ho denně úkolovala Gábina. Soužití s Hynkem mu zpočátku svědčilo, alespoň to tak všem připadalo. Chlapec se zklidnil a působil vyrovnaněji než dřív. Žádná idylka ale netrvá věčně a z Hynka se náhle začne klubat velice přísný rodič, jenž nepřipouští kompromisy a vyžaduje striktní dodržování pravidel. Kvůli lásce k Valerii však Šimon často zapomíná uvažovat racionálně. Co se stane, když neposlechne a zařídí se po svém? Jak si to s ním táta vyřídí a na čem se Hynek s Gábinou absolutně neshodnou?

Bydlení u táty si Šimon představoval jinak.
Bydlení u táty si Šimon představoval jinak. | Zdroj: TV Nova

Mezi Evženem a terapeutkou Julií to křísne

Kristýna si v terapeutce Julii našla spřízněnou duši. Důvěřuje jí, dokonce začala uvažovat, že by se jednou mohla věnovat stejnému povolání. Podle Julie má vůči ostatním empatii. Talent jednat s lidmi a pomáhat jim by měla rozvíjet. Navíc se zdá, že pravidelná sezení a meditace pomáhají Kristýně s jejím hlavním problémem – panickými atakami. Přinejmenším to samotná Kristýna tvrdí.

Ukáže se však, že dívka ještě zdaleka nemá vyhráno. Její stav se náhle rapidně zhorší, a podle Evžena na tom bude mít výrazný podíl právě Julie.

Evžen má dojem, že Julie Kristýně moc nepomáhá.
Evžen má dojem, že Julie Kristýně moc nepomáhá. | Zdroj: TV Nova

Život s Magdou přinese další překvapení

S Velkým pátkem přichází příležitost hodit starosti za hlavu a užít si sváteční den. To původně měli v plánu také Magda s Prokopem. Najednou to ale vypadá, že Magda už má jiný program. Když to svému příteli oznámí, docela dost ho to vyděsí. Navíc mu pak prozradí poměrně zásadní věc, kterou bude Prokop dlouho vstřebávat.

Zdroj článku:
  • Presskit Nova