Ulice: Změní odjezd Báry něco mezi Skyler a Frantou?

Ulice: Změní odjezd Báry něco mezi Skyler a Frantou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na začátku to vypadalo, že Bára Skyler nevydýchá. Jenže pak si vzala k srdci pár dobře míněných rad své matky a rozhodla se držet si nepřítele blízko u těla. Jedině tak totiž může předem vědět, co se chystá. Tato strategie však bude Báře k ničemu, když bude dřepět v Izraeli, zatímco Skyler se v Česku chopí své druhé šance na Frantu. 

Neměla by si Bára svůj odjezd do Izraele ještě rozmyslet? 

Jedno odloučení už Franta s Bárou zvládli. Posílí jejich vztah i druhé odloučení? Člověku by se chtělo říct, že asi jo. Jenže teď je něco jinak. Na rozdíl od předchozího odloučení je teď v Česku Skyler i Chris. A každého, kdo má alespoň trošku za ušima, napadne, jestli to nebude perfektní příležitost pro Skyler, aby si začala hrát na šťastnou rodinku. Však to znáte. Chvíli si bude Skyler Chrise u Franty poctivě vyzvedávat.

Pak si dá u něj skleničku a zjistí, že už je pozdě na to, aby se někam s Chrisem tahala. Proto u Franty oba přespí a další noc se tohle opakuje. Jen aby Bára po svém návratu nenašla své věci sbalené před dveřmi. Víte, jak to Skyler s Frantou umí. Ve Frantovi se mohou zároveň probudit staré rány a jeho odmítnuté já může chtít Skyler zpět. A přiznejme si, nejspíš by bylo pro oba o dost lehčí, kdyby znovu byli jako jedna rodina. 

Bára Frantovi naznačila, že jejich vztah bere vážně a že po návratu z Izraele změní svou práci, čímž se v životě posune dál. Bylo to její sebevědomé rozhodnutí, nebo chtěla jen Frantovi připomenout, jak se věci mají a aby si na Skyler dal pozor? Ačkoliv Bára může mít obavy, už několikrát ukázala, že se Skyler nenechá rozhodit. Vždyť kdyby se o svůj vztah s Frantou opravdu bála, nejspíš by do Izraele vůbec nejela.

Ačkoliv Bára může mít obavy, už několikrát ukázala, že se Skyler nenechá rozhodi, zdroj: Tv Nova

Nechá se Franta oblbnout? 

Nejspíš bude na Frantovi, aby Skyler zpracoval a naznačil jí, že u něj jí už pšenka nepokvete. Ano, spolu s ní se ve všech směrech postará o Chrise. Jeho srdce však už v žádném případě znovu nerozmačká na milion kousků. To by se jí tak líbilo! Franta dobře ví, jaká Skyler je. Je to divoká duše, která by se v manželském či partnerském svazku dříve nebo později začala nudit. Stále častěji by využívala, že má malý Christián zázemí a mizela by bůhvíkam. To Franta nemůže dopustit. Už vůbec ne, když má po svém boku pravý opak Skyler – zodpovědnou a zásadovou Báru, která by Frantu nikdy nepodvedla. 

Skyler to na Frantu tedy může zkoušet, ale nejspíš jí to nebude nic platné. Už jednou ukázala, jak lehkovážná a krutá ona umí být. Franta si doteď pamatuje, jak ho její zrada bolela. A to se za ni postavil s celou svou rodinou, když otěhotněla. Jenže to bylo Skyler málo.

Dokonce mu znemožňovala, aby Chrise viděl, a připravila ho tak o celou fůru času s ním. Pokud tedy Franta má dost rozumu, se Skyler se zahazovat nebude. Varovat by ho mohla také Anička, ke které má Skyler blízko a svěřuje se jí. 

Zdroj článku:
  • Autorský text