Oblíbené uličnické dvojice: Za léta vysílání seriálu se jich sešlo hodně a vévodí jim Luděk s Vandou

Oblíbené uličnické dvojice: Za léta vysílání seriálu se jich sešlo hodně a vévodí jim Luděk s Vandou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jsou dny, kdy se na Ulici těšíme víc než jindy, protože tam zase bude jedna konkrétní dvojice, pro kterou máme slabost. Možná jsou to Luděk s Vandou, Miloš a Eva Knoblochovi nebo kuchařka Martina se starostou Hložánkem. Jenom je škoda, že některé dobré dvojice z dřívějška už v seriálu nenajdeme.

Kandidátů na vítěze je hned několik

Nekonečný rodinný seriál Ulice nás provází neuvěřitelných osmnáct let. Pochopitelně jsme si za dlouhou dobu vysílání vytvořili k postavám určitý vztah, ať už pozitivní nebo negativní. Teď si ale klademe otázku, kdo asi platí u diváků za nejlepší uličnickou dvojici? Nemusí se nutně jednat o romantický pár, mohou to být kolegové z práce (třeba Miloš a Vítek), kamarádi ze školy (Michal a Šimon), rodič a potomek (Gábina a Šimon) nebo někdo úplně jiný.

Téma rozpoutalo na sociálních sítích zajímavou debatu, ze které zatím vyplývá, že nejoblíbenější dvojicí v Ulici je – alespoň pro tuto chvíli – Luděk s Vandou. Není se vlastně co divit. I když tihle dva rozhodně nejsou žádní klaďasové, nad jejich společnými scénami se někteří diváci škodolibě baví, zatímco jiní jim upřímně fandí, aby se usmířili. Není pochyb o tom, že k sobě patří. Vždyť koho jiného by si arogantní násilník Luděk zasloužil víc než vykutálenou milovnici horoskopů, která by ho mohla oškubat dohola?

Svérázná průšvihářka a ješitný zubař nicméně vedou pouze o píď. Celkově jsou výsledky hodně vyrovnané, o místo favoritů se rvou také další páry, např. sympatičtí Evžen a Blanka (případně Blanka s kamarádkou Veronikou), Jirka Herman s Gábinou, Bruno a Bára nebo nově Michal se Žofkou. Poslední zmíněná dvojka se teprve horko těžko dává dohromady, ale vše nasvědčuje tomu, že se Michalova láska konečně dočká kladné odezvy…

Popularitu neztratili ani ti, kteří už v Ulici nejsou

Diváci ale nezapomínají ani na postavy, jež ze seriálu dávno zmizely, což je mimochodem fakt, nad kterým si nemohou než smutně postesknout. Jedna z divaček např. napsala: „Boženka a Mojmír, v minulosti Simona a Ruda, manželé Jordánovi nebo Libuška a Thea. Spousta postav, které už v Ulici nejsou, mi velice chybí.“

Někteří připomínají i povedené duo v podání Pavly Tomicové a Tomáše Matonohy. Jejich Simona a Pepan byli, jak z komentářů vyplývá, zkrátka legendární. Rozhodně se jednalo o vtipnou dějovou linku, která byla zdrojem mnoha bizarních a veselých situací. Ostatně už samotný smích Pavly Tomicové dokázal tenkrát úžasně pobavit.

Zajímavé, možná i zarážející, je také to, že se s nostalgií vzpomíná na Aničku a Bedřicha, vzhledem k tomu, že proutník Liška svou manželku nejedenkrát podvedl a připravil jí hodně krušné chvíle. Dokonce si upletl nemanželské dítě. Fanoušci tohoto páru si pravděpodobně pamatují jenom to hezké, co se mezi nimi událo. Koneckonců nás Anča s Bédou provázeli od začátku a překonali toho opravdu hodně. Teď už nám zbyla jenom Anička.

Zdroje článku: