Ulice: Tady láska nepokvete. Kariéristka Monika má Kryštofa jen do postele

Ulice: Tady láska nepokvete. Kariéristka Monika má Kryštofa jen do postele
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Monika Farská už v životě leccos dokázala. Splnila si četné cíle, rozjíždí další zajímavé projekty, s oblibou cestuje a nic nenasvědčuje tomu, že by to v dohledné době chtěla měnit, ačkoli těsně po návratu do Ulice naznačovala, že se touží usadit. Společnou budoucnost od ní Mára čekat nemůže.

Moničin návrat diváky moc nepotěšil

Když se Monika Farská (Anna Fixová) po letech vrátila do Ulice, většina z nás si zřejmě myslela, že se dá s Kryštofem (Kryštof Rímský) dohromady už natrvalo. On měl koneckonců těsně před rozvodem a s manželkou Karlou (Markéta Stehlíková) už nežil. Monika z Afriky přiletěla volná jako pták, vyspělejší a zkušenější. Dokonce se zdálo, že chce konečně zanechat cestování, usadit se a pořídit si vlastní rodinu. Zpočátku Márovi něco takového naznačovala, není tedy divu, že v něm vzbudila naděje na druhou šanci. Když se téměř okamžitě znovu sblížili a navázali tam, kde kdysi skončili, fanoušci Karly pravděpodobně zaplakali. Mnozí si totiž přejí, aby se k sobě Kryštof a Karla vrátili, a neochvějně doufají, že tomu tak bude.

Na první pohled šťastná rodina, kterou Monika nechce rozbít.
Na první pohled šťastná rodina, kterou Monika nechce rozbít. | Zdroj: TV Nova

Nevzdělaný Kryštof těm ženám nesahá ani po kotníky

Upřímně, divák, který má za sebou nejnovější díly seriálu, už asi neví, co si o tom všem myslet. Monika se náhle chová jako Kryštofova pouhá kamarádka, která si cení volnosti a jíž plně vyhovují pouze občasná setkávání s postelovými hrátkami. Naprosto jasně Márovi oznámí, že s ním žádnou budoucnost neplánuje a že by udělal nejlépe, kdyby se ke Karle vrátil. Navíc rozjíždí různé slibné projekty a patrně hodlá zase zmizet do Afriky. Proč se tedy vůbec začala s Kryštofem scházet? Proč mu nasadila do hlavy řeči o rodině a o tom, že už by chtěla zakotvit? Má ho ráda, nebo jej bere jako pouhé rozptýlení? Fanoušci na sociálních sítích mají jasno.

„Má ho ráda, ale od lásky je to hodně daleko. Je pro ni jen zpříjemněním bez závazků,“ píše jedna z divaček a ostatní se s ní jednomyslně shodují. Podle nich Moniku zajímá jen její vlastní život a kariéra. Kryštofa pak bere jako pouhého kamaráda s výhodami, proč by to ostatně mělo být jinak?

Posunula se v životě mnohem dál, je úspěšná, pracuje a užívá si. Až bude chtít rodinu, určitě si najde někoho, kdo se zajímá o stejný obor a něco znamená. Mára je jen nervózní, rozvedený řidič, nikdy by jí nestačil a on by také žárlil na její úspěch i přátele. Vždyť to dělal i Karle, ta je také mnohem víc než on a nemohl to vydýchat.

Karla s Márou dychtivě čekají na novinky z porodnice.
Karla s Márou dychtivě čekají na novinky z porodnice. | Zdroj: TV Nova

Je pravda, že Kryštof začal v poslední době hodně řešit své nedostatečné vzdělání a mizerné pracovní možnosti. Dovedla ho k tomu právě touha vyrovnat se úspěšné Monice. Aktuálně uvažuje, jak by si mohl dodělat maturitu a sehnat perspektivnější zaměstnání. Jeho rozvodové stání s Karlou navíc přeruší dramatický porod kamarádky Dominiky (Barbora Vyskočilová), který ho s manželkou překvapivě sblíží. Rozvedený tedy ještě není. Všichni z jeho okolí – a také diváci – věří, že by se měl ke Karle vrátit. Je toho ale schopen?

Zdroje článku: