Ulice: Dějová linka Radka a Mileny bude nabitá akcí. On měl být původně v seriálu na den, ona na půl roku

Ulice: Dějová linka Radka a Mileny bude nabitá akcí. On měl být původně v seriálu na den, ona na půl roku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pavel Novotný se tvůrcům Ulice upsal na jediný natáčecí den, Alena Štréblová na půl roku. Naštěstí si někdo uvědomil, že bez nich by to nešlo. Radek Mastný je tak se seriálem spjatý celých osmnáct let a jeho žena zatím pátou sezónu. Oba si své role užívají a těší se, co přinese budoucnost.

Mastný a Pumrová diváky rozčilují i baví

Hostivařské ateliéry se při příležitosti třicátých narozenin TV Nova zpřístupnily široké veřejnosti. Den otevřených dveří si tak mohli návštěvníci užít v zákulisí seriálů Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 a Zlatá labuť. Byla to nejen šance prohlédnout si místa dosud známá pouze z televizní obrazovky na vlastní oči, ale také zpovídat některé herce. To druhé samozřejmě platí hlavně pro zdatné reportéry. Jeden z nich, Michal Čoudek, například podrobil výslechu Alenu Štréblovou a Pavla Novotného, tedy představitele Mileny Pumrové a Radka Mastného z Ulice.

Gábina je z rodičů někdy na prášky.
Gábina je z rodičů někdy na prášky. | Zdroj: TV Nova

Zatímco Pavel Novotný je v Ulici od začátku, tedy už od roku 2005 (podobně jako Aneta Krejčíková, Václav Svoboda, Jaroslava Obermaierová nebo Ljuba Krbová), Alena Štréblová v ní tráví svou pátou sezónu. Poprvé se objevila roku 2019 v souvislosti s Lumírovým bojem proti jejímu bývalému manželovi Mastnému. Tehdy se Radkovi toužila pomstít za to, jak příšerně se k ní v minulosti choval, ale jak víme, po letech si k sobě opět našli cestu a nyní tvoří jeden z nejzábavnějších párů v seriálu. Jistě i proto, že se neustále kvůli něčemu dohadují a navzájem provokují.

Z jednoho dne se stalo osmnáct let

Pavel Novotný se nad nabídkou působení v Ulici zvlášť nerozmýšlel, protože prý platila pro jediný natáčecí den. „Já jsem měl udělat takovou vatu, aby se Lumír Nykl měl s kým setkat v kavárně,“ prozradil pro pořad TV Nova. „Potřebovali človíčka. Říkal jsem si, proč ne, že? A je to osmnáct roků.“

Díkybohu za to, protože dnes už bychom si sotva dokázali představit Ulici bez Radka Mastného. Prošel zajímavou proměnou od zkorumpovaného politika a nadutého sukničkáře přes vážně zraněného člověka až po trestance platícího za své zločiny. Navzdory tomu všemu je dnes vcelku starostlivým a podporujícím otcem své jediné dceři Gábině (Aneta Krejčíková) a dobrým dědečkem vnukovi Šimonovi (Jakub Krause), se kterým sdílí nadšení pro počítačové hry.

Dějová linka Radka a Mileny bude akční

Ani Alena Štréblová přijetí role v Ulici nelituje, naopak jí přirostla k srdci. „Já jsem sem přišla původně na půl roku, ta role už byla přímo pro mě udělaná… Autoři mi na tělo napsali roli, která mi evidentně byla na tělo opravdu tak, že jsem tady zůstala od toho půlroku až doteď.“

Dodává, že postava pološílené Mileny ji neskutečně baví. V Ulici se potkává také se svým bratrem Jiřím, který ztvárňuje Miloše Knoblocha. O práci se spolu ale příliš nebaví. O té aktuální se pak ani nemůže moc rozpovídat před panem reportérem, jehož by (stejně jako nás všechny) zajímalo, co čeká Milenu a Radka v nejbližších týdnech.

Oba herci se shodli na tom, že podrobnosti musejí zamlčet. Prozradili pouze, že jejich dějová linka bude zajímavá a hodně akční.

Zdroje článku: