Markéta Stehlíková z Ulice nafotila své nejžhavější snímky. Fanoušci jí to dali sežrat

Markéta Stehlíková z Ulice nafotila své nejžhavější snímky. Fanoušci jí to dali sežrat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici ji vídáme jako usedlou mámu dvou dětí s rozpadajícím se manželstvím. Teď máme možnost spatřit představitelku Karly, Markétu Stehlíkovou, v jiném světle. Herečka sebrala odvahu a ukázala své atraktivní křivky při žhavém focení. Ačkoli se nejedná přímo o akty, vidět je toho poměrně dost.

Z Ulice ji takhle žhavou neznáme

Markéta Stehlíková, devětatřicetiletá herečka z Ostravy, za sebou zatím nemá mnoho filmových ani seriálových rolí. Objevila se v komedii Muži v říji (2009), v historickém dramatu 3 sezóny v pekle (2009) a v krimi komedii Krásno (2014). Lehce výraznější role se jí dostalo v seriálu Pod jedním nebem (2017), jinak se spíše jen mihla v kriminálních seriálech Specialisté a Dáma a Král (obojí 2018). Do většího povědomí diváků se dostala díky inscenacím ve Švandově divadle, ale především jako Karla Taubrová, později Marečková, z nekonečné Ulice.

Takhle herečku vídáme v Ulici.
Takhle herečku potkáváme v Ulici. | Zdroj: TV Nova

Tam hraje kurážnou policistku a mámu dvou synků, která se dopustila nevěry, takže jí zkrachovalo manželství s Kryštofem (Kryštof Rímský). Ráda by vztah ještě zachránila, ale zdá se, že její brzy už bývalý muž se posunul dál a začal si znovu užívat svobodného života. Možná, že kdyby se trochu přišmrncla a zabojovala o něj, měla by šanci. Co by na to asi Kryštof řekl, kdyby ji viděl tak, jak se Markéta Stehlíková předvedla před fotoaparátem svého kamaráda Honzy? Nedávno se totiž stala tváří vlasové kolekce a nafotila své dosud nejodvážnější fotky. Původně prý zazněl nápad nafotit přímo akty, ale z toho nakonec vycouvala s vědomím, že ze svého těla už tak odhalí víc než dost.

Herečka se musela k focení přemlouvat

„Kdyby nás s mým kadeřníkem Honzou Kořínkem nepojilo přátelství a nebyla mezi námi důvěra, nikdy bych do takového focení nešla. Neměla bych odvahu,“ řekla Markéta Stehlíková pro Super.cz.

K přípravě na focení přistoupila opravdu poctivě. Vyškrtla z jídelníčku alkohol a pustila se do cvičení, aby jí ty titěrné oblečky dobře seděly. Na fotkách mění také líčení a účesy, aby ukázala mnoho různých podob a tváří. Na každém snímku tedy vypadá jinak a na každém je k nepoznání. „Já sama jsem si to při focení nastavila v hlavě a snažila se ukázat, co všechno může být skryto v jedné osobnosti. A přiznám se, že v tu danou chvíli jsem se cítila vlastně skvěle. Měla jsem svůj svět a tým, se kterým jsem se cítila v pohodě. Když jsem pak viděla fotky, myslím, že se to povedlo. Některé moje polohy mě lehce překvapily, ale řekla jsem si – i to jsem já.“

„Divím se, že se k tomu propůjčila“

Mnozí fanoušci ale mají při pohledu na výsledek jiný názor, který se nebojí projevit v diskuzi pod článkem na Super.cz. „Co jí to udělali s obličejem? To je strašný.“ Někdy opravdu nešetří kritikou. „Pěkná holka, ale na těchto fotkách vypadá příšerně.“ Mnohdy poněkud bizarní polohy v kuchyni nebo koupelně asi vážně neosloví každého. „Tak to je opravdové umění, s tím bude doma strašit děti?“ Někteří dokonce vyjádřili lítost nad tím, že se herečka k takovému focení propůjčila nebo že chudák holka dlouho sbírala odvahu k tomu, aby vyšlo něco tak hrozného. Inu, každý máme jiný vkus.

Zdroje článku: