Mají Věra Marečková z Ulice a Milena Steinmasslová něco společného?

Mají Věra Marečková z Ulice a Milena Steinmasslová něco společného?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Postava Věry Marečkové se v Ulici objevila už v roce 2015 a její role stále patří k těm rozvinutějším. Zažila mnoho a osobnostně se posunula o velký kus dále. Myslíte, že má Věra Marečková něco společného s její představitelkou Milenou Steinmasslovou?

Věrka Marečková a Milena Steinmasslová jsou dvě rozdílné ženy

Milena Steinmasslová se do role protivné mámy, tchyně a manželky zakousla s opravdovou vervou. Dokonce pro svou postavu navrhla paruku, která její postavě vytvořila pro Věrku typickou usedlost. Ve skutečnosti však mezi těmito dvěma ženami moc spojitostí nehledejte.

Jak se jednou herečka Milena Steinmasslová médiím svěřila, společnou mají jen lásku ke svým synům. Místo podobnosti najdete spíše spoustu rozdílů. Tím největším rozdílem je vzhled a péče o něj. Tak například Věrka Marečková nikdy nepatřila k těm ženám, které by výrazněji dbaly o svůj vzhled.

Make-up nepoužívá a ke kadeřníkovi vyrazí jen občas. Její šatník ji dělá zbytečně starší, než ve skutečnosti její postava je, a o účesu ani nemluvě. Na rozdíl od Věry Marečkové si její představitelka Milena Steinmasslová dává na svém vzhledu záležet. Nikdo by nehádal, že jí táhne na sedmdesát.

Jak uvedla, o svůj vzhled pečuje ráda, a dokonce se za to cítí zodpovědná. Její diváci si zkrátka nezaslouží, aby o sebe nepečovala. Určitá péče o svůj vzhled by prý měla být vlastní každé ženě. 

Věrka Marečková a její představitelka Milena Steinmasslová snad už nemohou být více rozdílné. Nicméně do role se herečka zakousla s takovou vervou, že mohou mít diváci pocit, že se takhle chová a vypadá i v realitě. O to víc jsou pak překvapeni, když herečku vidí hezky upravenou, a často je ani nenapadne si tuto krásnou ženu s Věrou Marečkovou spojit.

Milena Steinmasslová, zdroj: Rido / Shutterstock

Naštěstí už Věrka Marečková není tolik otravná, jako bývala 

Podobné si nejsou ani povahově. Herečka Milena Steinmasslová si v životě zažila mnohé, a dokonce se kvůli nelehkému rozvodu a tahanici o děti a majetek jednu dobu stáhla z veřejného dění. I po těchto zkušenostech se však herečka snaží myslet optimisticky.

To Věrce moc nejde. Nicméně je na tom mnohem lépe než v dobách, kdy v Ulici začínala. To byla nejen otravnou matkou a manželkou, nýbrž i tchyní k nevydržení. Monika Farská by o tom mohla vyprávět. Věrka Marečková prošla výraznou osobnostní proměnou. Jestli se alespoň něco za tu dobu naučila, tak tolik nekecat do životů ostatních.

Sem tam jí to ještě ujede, ale většinou se drží zpátky. Kdyby jen tušila, co před ní její vlastní rodina tutlá... To by se pak možná do Ulice vrátila zapšklá Věrka a řádila by tam jako před lety. 

Zdroje článku: