Dojdou Danovi někdy Sářiny lži?

Dojdou Danovi někdy Sářiny lži?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani po tom, co Dan v gauči našel hromadu telefonů, mu nedošlo, že je něco špatně. Sára mu do očí zalhala, že jde o telefony její kamarádky, která rozjíždí eshop a nemá je kam uložit.

Místo toho, aby Dan začal Sáru podezřívat, nabídl se, že jim do oken udělá mříže. V tu chvíli si Sára uvědomila, jak báječného manžela má a jak hanebně mu lže.

Běžnému chlapovi by už něco došlo 

Běžnému chlapovi by už bylo minimálně něco podezřelé. Jenže Dan trpí poruchou pozornosti a spousta věcí mu nedojde. To proto to má Sára s podváděním tak jednoduché. Spoustu věcí mu zamlčuje a mimo jeho přítomnost do bytu vodí Ričiho a Fogla. A to i přesto, že Dan říkal, že si nepřeje, aby je tam vodila. Když Dan byl s kočkou Angelinou, Sára byla v baru s Ričim a Foglem, a to i přesto, že Danovi tvrdila, že tam půjde s kámoškou.

A tak je to pořád dokola. Kdy tenhle kolotoč vůbec začal? Sára sama neví. Jednu dobu se s Danem nudila a objevil se Riči. Ten jí nabídl možnost vydělat si více než v bistru a tu vzala. I přesto, že pro to měla Sára ušlechtilý důvod, vůbec nepomyslela na následky. Má vůbec představu, jak moc bude Riči běsnit, když se rozhodne odejít? 

Sára Danovi několikrát lhala, Zdroj: TV Nova

Na Sáru to praskne a Dan bude mít co zpracovávat

Říká se, že tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. A v případě Sáry se utrhne. Třeba už tehdy, když Riči bude ohrožovat Aničku na životě. Sára se z toho jen tak nevyvlíkne a Dan bude mít co zpracovávat. Pochopí, proč mu Sára lhala? Proč ohrozila svou bezpečnost a bezpečnost lidí kolem? 

Nebude se chtít se Sárou rozvést po tom, když se dozví věci, o kterých vůbec neměl ani ponětí? Nebo se znovu ukáže jako opravdová opora pro život a Sáru podpoří? Mezi Sárou a Danem to rozhodně bude minimálně chvíli nahnuté. Jak to celé dopadne, to se dozvíme v příštích dílech. 

Zdroj článku:
  • Autorský text