Bára Mudrová z Ulice navlékla zásnubní prstýnek. Partner ji požádal o ruku na Bali

Bára Mudrová z Ulice navlékla zásnubní prstýnek. Partner ji požádal o ruku na Bali
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Barbora Mudrová, kterou diváci seriálu Ulice znají jako polepšenou Áju Holoubkovou, se během dovolené v exotice dočkala i jednoho romantického překvapení. Partner ji požádal o ruku. Šťastná herečka si tak přiveze domů krásný suvenýr – prstýnek s perlou.

Mráčky v ráji kvůli body shamingu

Představitelka Áji z Ulice si aktuálně dopřává měsíční exotickou dovolenou na Bali, kam odletěla i se svým partnerem a téměř ročním synkem Kristiánem. Nezačalo to nejlépe. Barbora Mudrová dostala úpal a musela do nemocnice. Když se její stav zlepšil natolik, že si mohla znovu užívat přírodních krás ostrova a zahrnovat sledující na Instagramu atraktivními fotkami, přihodila se jí další nepříjemná věc.

Vedle povzbudivých a milých komentářů se totiž objevily i nevhodné reakce na její pohublou postavu. K nečekanému body shamingu se vyjádřila v příspěvku, kde vysvětlila, že kvůli nervům, nevyspání, kojení a nošení dítěte zhubla 10 kg oproti předporodní váze. Vyzvala lidi, aby byli vnímavější, laskavější a odpustili si poznámky o vyzáblinách či kostrách, které samozřejmě nepomáhají ani jí, ani nikomu jinému.

Bára Mudrová jako Ája v Ulici
Bára Mudrová jako Ája v Ulici. | Zdroj: TV Nova

Stalo se na Bali…

Dovolenou si nicméně Bára Mudrová nenechala zkazit a nadále zveřejňovala pěkné fotografie kaskádovitých rýžových polí, azurových vod, své rodiny i sebe sama. Náladu jí pak určitě zlepšilo i partnerovo nádherné a romantické gesto. Požádal ji totiž o ruku a ona pochopitelně odpověděla ano. O této radostné novince informovala také TV Nova.

Na Instagramu se herečka pochlubila rozkošným prstýnkem s perličkou a fotku doplnila slovy: „Občas si vzpomenu, jak jsem před 2,5 lety seděla sama v garsonce s hlavou plnou obav, jestli se mi vůbec někdy podaří potkat kluka, se kterým bych mohla mít rodinu a bylo by mi dobře. Tenkrát se to zdálo jako nejvzdálenější realita a upřímně jsem měla pocit, že už jsem to asi prošvihla. A pak jedna malá náhoda, setkání, kterému jsem na začátku vůbec nedávala šanci, změní všechno.“

Někdy si člověk na své štěstí zkrátka musí počkat, ale stojí to za to. Příspěvek hned zaplnila srdečná blahopřání. I my se připojujeme ke gratulacím a přejeme snoubencům jen to nejlepší.

Zdroje článku: