Tvoje tvář má známý hlas (8): Zavzpomínáte na nesmrtelnou Tinu Turner a z Gondíka vám bude lehce na zvracení

Tvoje tvář má známý hlas (8): Zavzpomínáte na nesmrtelnou Tinu Turner a z Gondíka vám bude lehce na zvracení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Moderátoři opěvovali Ivu Kubelkovou s podvazkem na hlavě, ale největší masakr proběhl na jevišti, když tam vtrhl Saša Rašilov, který si přizval Vojtu Drahokoupila a Dalibora Gondíka. Porotci si stěžovali na poblitý stůl.

Osmou epizodu, ve které čeká na konci interprety poslední losování, zahájila slaďoučká Nikita Machytková, která se rozparádila jako barbadosko-americká zpěvačka Rihanna a oblékla se celá do růžové –⁠ stejně jako její taneční doprovod. A na rozdíl od dalšího soutěžícího Václava Kopty jí to slušelo.

Kopta se měl proměnit ve švýcarskou rockovou hvězdu původem z Ameriky, Tinu Turner, která patřila v 80. letech minulého století k největším hudebním hvězdám. Jejím charakteristickým rysem byl hlavně chraplavý hlas.

Václav Kopta vypadal trochu jako dobrosrdečná teta z venkova, která se na bál navlékla do blýskavého kostýmu a šla si zařádit u karaoke. Chraplák mu moc nešel, ač se snažil ze všech sil.

Denisa Nesvačilová minule řádila jako šílená Kratochvílová a tentokrát se na pódiu rozparádila s kapelou Måneskin. Na Denise je vidět, jak se v průběhu natáčení „otrkala“ a ze stydlivky se vyklubala dračice, která se nestydí udělat opravdovou show. A ať je za muže nebo ženu, moc pěkně se na ni kouká.

Na Naďu Urbánkovou (82) už svět pomalu zapomněl, ale Denis Šafařík ji divákům připomněl a s podobou Nadi zamlada rozhodně zabodoval. Prázdný expres přijíždí.

Martina Careva nazval jeden z porotců „chundeláč“. I on diváky poslal pár let zpět v čase s rockovou kapelou Europe a vypalovačkou The Final Countdown.

Členka poroty Petra Nesvačilová , Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Monika Absolonová si vymodlila českého interpreta a předvedla píseň Pavla Vítka Mám rád vůni tvý kůže, což je jedna z nejslavnějších písní zpěváka, kterou si i napsal.

A potom to přišlo. The Prodigy (na úvodní fotografii) je podle Saši Rašilova kapela z pekla. Něco na tom bude, britská kapela v podání partičky Rašilov, Drahokoupil a Gondík budila děs. Podle Evy Burešové: „Neskutečně dobrý.“ Gondík přišel ve svěrací kazajce a vypadal, že má v šatně nějakou hodně silnou drogu. Obličej strkal do talíře a byl nechutný a naprosto šílený. Ženské části poroty bylo zle, porotce Kohák ze sebe sypal samou chválu, ani „poblitý stůl“ mu nevadil.

Osmou epizodu uzavřela Iva Kubelková jako australská zpěvačka Sia. Z Ivana Mládka se tak proměnila v podivnou bytost s podvazkem na hlavě.

Od porotců i soutěžících si nejvíce sympatií získala sladká růžová Rihanna.

Zdroj článku: