Tip na romantickou komedii – Krásná pokojská vás okouzlí v neděli ve 20:00 na Prima MAX.

Tip na romantickou komedii – Krásná pokojská vás okouzlí v neděli ve 20:00 na Prima MAX.
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Která žena netouží po krásném muži a po úspěšném životě? Hlavní roli hraje Jennifer Lopezová a Ralph Fiennes. I obyčejná pokojská dokáže mít šarm a svým kouzlem zamotat hlavu bohatému kandidátovi na senátora. Jak lovestory dopadne?

Obsah filmu

Marisa Ventura pracuje jako pokojská v hotelu Beresford, kde se ubytuje také bohatý Chris Marshall se svými asistenty, psem Rufusem a dalšími členy týmu. Marisa je svobodná matka žijící v New Yorku, stará se o desetiletého syna Tye.

Vedlejší apartmá obývá Caroline Laneová, která je velmi panovačná. Její pokoj má na starost právě Marisa. Její kamarádka ji po dlouhém přemlouvání donutí vyzkoušet si kostým Caroline.

Syn Ty se ve výtahu seznámí s Chrisem a jeho psem. Zrovna když je Caroline v kostýmu, seznámí se s Chrisem, který si myslí, že je významným hostem v hotelu, proto ji pozve na procházku. Stráví spolu pěkný večer. Marisa se bohužel ale se svým malým tajemstvím Chrisovi nesvěří.

Chris pozve Caroline na oběd, ale přijde úplně cizí žena. Jak si to vysvětlí? Podělí se Marisa o svoje tajemství? A jak příběh dopadne? To můžete sledovat v neděli od 8 hodin večer na Prima MAX.