Otestujte se a zjistěte, jaká jste postava z Beverly Hills 90210

Otestujte se a zjistěte, jaká jste postava z Beverly Hills 90210
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Brenda Walshová, Brandon Walsh, Dylan McKay, Donna Martin nebo Kelly Taylorová. To jsou jen některá jména hlavních postav, které mohli diváci sledovat v dnes již kultovním seriálu Beverly Hills 90210.

O čem seriál je?

Seriál pojednává o mladých lidech, kteří jsou úspěšní, krásní a mají veškeré předpoklady pro to, aby mohli žít bezstarostný život v Americe. Ale i oni se musí potýkat s nástrahami každodenního života. Nešťastné lásky, sklon k alkoholu či experimenty s drogami. Nakonec ale stejně mají jeden druhého a své rodiče, aby vše dokázali zvládnout.

Beverly Hills 90210 se natáčel v letech 1990 až 2000 a vzniklo 10 řad s téměř třemi stovkami dílů. Seriál byl stvořen dvojicí producentů Aaronem Spellingem a Darrenem Starem. Seriál začíná situací, kdy se rodina Walshových přestěhuje z Mineapolis do kalifornského Beverly Hills. Rodiče Jim a Cindy mají staromódní představy o životě. Jim živí rodinu a Cindy se stará o domácnost. Jejich děti to mají trochu horší, neboť jsou vytržené ze svého původního prostředí a snaží se zapadnout do toho nového, a to přímo mezi bohaté a světaznalé spolužáky na West Beverly Hills High.

Brenda se začne nejvíce kamarádit s krásnou, ale namyšlenou Kelly a s nejistou Donnou. Postupně se seznamují i s dalšími spolužáky. S adoptivním synem televizní hvězdy Stevem, který je bývalým přítelem Kelly, Dylanem, který je tak trochu náladovým surfařem a do něhož se zamiluje Brenda. Dalšími postavami jsou Andrea, která působí jako nejchytřejší dívka na škole, a nováček David, který si nepřeje nic jiného, než aby ho měl každý rád. Společně prožívají rozchody, lásky, zklamání a mnoho dalších životních nesnází typických pro dospívání.

Zajímavosti o seriálu

  • Celkem tři seriálové sezóny (druhá, osmá a desátá) končily dílem, jehož hlavní událostí byla něčí svatba.
  • Žádná z postav se neobjevila ve všech 296 epizodách. Představitelé Kelly a Steva chyběli ve 4 dílech.
  • Po skončení natáčení vydražili tvůrci přes 400 předmětů, které se v tomto seriálu objevily.

Pokud jste milovníky tohoto seriálu, tak vás jistě potěší následující test, který odhalí, jakou postavou ze seriálu skutečně jste, nebo které se alespoň povahově podobáte. V následujících otázkách odpovídejte pravdivě, jen tak se doberete ke správnému výsledku. Berte na vědomí, že se jedná hlavně o zábavnou hru, tak kvůli výsledku nemusíte být naštvaní.

Doufáme, že jste si náš test užili a že vás výsledek testu neurazil, ale spíše pobavil, a že si vyzkoušíte i některé další testy.

Zdroje článku: