Co přinesl tento týden v Ulici? Drsné hádky, rozchod puberťáků i šokující rande

Co přinesl tento týden v Ulici? Drsné hádky, rozchod puberťáků i šokující rande
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vítek vytočil Báru natolik, že se raději sebrala a šla spát do salonu. Nepříjemná hádka proběhla i mezi Anežkou a Čendou, jejichž vztah dospěl k hořkému konci. Dan měl v hlavě pořád jenom ztracenou kočku a Sáru už to začalo unavovat. Lumír zažil pořádný šok během rande s krasavicí, navíc na něj praskly jeho lži o Jarušce.

Bára se pohádala s Vítkem, Anežka s Čendou

U Klímových došlo tento týden k četným hádkám. Bára začala hlídat děti, ale to Vítek nepovažuje za perspektivní práci, což dal jasně najevo nejen jí, ale i Frantovi, jemuž doporučil, aby místo kupování suvenýrů v Amsterdamu raději šetřil.

Hádka mezi ním a Bárou vyústila v dívčin odchod do salonu, kde se rozhodla přespat. Následujícího dne se Vítek překonal a šel Báře nabídnout olivovou ratolest míru, i když si o jejích životních rozhodnutích hodlá nadále myslet svoje. Ani Anežka neměla zrovna příjemný týden. Rozešla se s Čendou, a přestože to chtěla udělat co možná nejcitlivěji, moc dobře si nevedla.

Dan oplakával kočku a Sáru to přestalo bavit

Dan udělal doma provizorní pomníček pro Angie. Věří, že je mrtvá, jinak by se určitě vrátila. Rád by jí zařídil památné místečko také před bistrem, což už Sáře začalo připadat vážně ujeté. Podle ní má Dan tu kočku radši než ji.

Mladí manželé se dostali do svého prvního velkého sporu, po němž Sáru dokonce napadlo, jestli by se radši neměli rozvést. Béda naštěstí do Dana vpravil trochu rozumu – Sára potřebuje ujistit, že je pro svého muže důležitější než kočka. Mladík jí tedy koupil kytici a přesvědčil ji o své lásce. Najednou mezi nimi bylo zase všechno v pořádku. Vydrží to ale?

Bruno načapal Karlu s Jakubem

Jakub a Karla se líbali venku na ulici právě ve chvíli, kdy kolem projížděl Bruno. Všechno viděl a dalšího dne nakráčel ke Karle domů, aby zjistil, co to proboha vyvádí. Chtěl po ní nějaké vysvětlení, ale ona se s ním odmítla bavit. Že by se měl starat o vlastní věci, to mu posléze vpálil do tváře také Jakub, jehož Bruno odmítl v Coolně obsloužit a vykázal ho ven.

Karla Bruna žádala, aby o tom, co viděl, nikomu neříkal. On jí zase kladl na srdce, aby si ve svých citech udělala co nejdříve jasno, protože tohle by mohlo zničit celou rodinu.

Na Lumíra praskly jeho lži

Lumča si domluvil rande s podezřele krásnou a mladou slečnou ze seznamky. Podle Tondy a Pavlíka za tím nutně musel vězet nějaký háček. Proč by se taková krasavice chtěla scházet zrovna s Lumírem? Má snad zájem o vyzrálé muže s kvalitním zázemím? V průběhu schůzky se všechno zdálo ideální.

Dívka vypadala přesně jako na fotkách a vzbuzovala v Lumírovi nejlepší dojmy – dokud mu neoznámila, že po něm bude chtít drahé dárky výměnou za to, že se s ním bude ukazovat na veřejných akcích. Aha, takhle to tedy bylo!

Lumča jí rozhodně nehodlal platit za to, aby s ním trávila čas, a tak se s ní rozloučil. Smůla se mu však lepila na paty i dalšího dne, kdy Vilma vyzpovídala Jarušku a zjistila, že Lumír o jejich kvetoucím vztahu celou dobu lhal.

Zdroj článku:
  • autorský text