Survivor Česko & Slovensko 2023: Vašek Matějovský se přišel vyzpovídat v roli hosta do rádia, kde uvádí ranní show

Survivor Česko & Slovensko 2023: Vašek Matějovský se přišel vyzpovídat v roli hosta do rádia, kde uvádí ranní show
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zpráva o ukončení účasti v reality show byla mezi fanoušky pořadu hodně rozebíraná, což svědčí o oblibě vtipného moderátora, který byl také z tak brzkého návratu domů trochu smutný a v rozpacích.

Dnes ráno se hvězda seriálu Ulice a O mě se neboj Vašek Matějovský vyzpovídal ze svých dojmů a pocitů. Možná si tím ulevil i sám, protože neodjížděl úplně dobrovolně. V této reality show je vidět, že zdraví může zradit i mladého a silného člověka, takže posuzování a vyřazování soutěžících podle věku nemusí být vždy ideálním řešením.

Už u Hrdinů bylo zmíněno, že Vašek se dlouhodobě potýkal s nachlazením, ale nikdy si nestěžoval a nechtěl žádné úlevy. Do soutěží se zapojoval a měl úspěch. Jenže potom se přidalo i koleno a bolest se tak vystupňovala, že ortéza už nepomohla. Ještě na ostrově podstoupil vyšetření magnetickou rezonancí a verdikt nikoho nepotěšil.

Dojemné bylo loučení, které TV Nova zprostředkovala i televizním divákům v předpremiérové epizodě na Voyo.

 Sice je 17 dnů krátká doba, ale nám to tam přišlo jako rok. Vždyť jsme spolu byli 24/7 a tak nějak jsme se semknuli. Proto bylo to loučení fakt doják, hodně silnej zážitek a přiznám se, že mě to dobrodružství fakt hrozně bavilo a chtěl bych tam být delší dobu,

svěřil se Vašek Matějovský v ranní show na Fajn rádiu.

Vašek byl v ranní rádiové show pod palbou otázek, ale samozřejmě nechtěl a možná ani nemohl, prozradit moc detailů ze zákulisí soutěže. Ohradil se však proti tvrzení, které vynesla vyřazená Soňa. Ta měla údajně tvrdit, že Hrdinové už měli uzavřené koalice před příjezdem na ostrov. To Vašek popřel. Podle jeho slov se znal jen s Katkou, kterou viděl asi dvakrát v životě a s Pítrem. Teprve na ostrově se lidé začali doopravdy poznávat a někdo si našel spřízněné duše a někdo zase ne a do party nezapadnul.

Na záludnou otázku, koho tipuje na vítěze letošního Survivoru, trochu mlžil:

 Já, když jsem odjížděl, tak to tam teprve začínalo opravdu vřít a sám jsem zvědavý a budu to sledovat, jak to dopadne,

říká Vašek a dodává:

 Na vítěze tipuji Pítra, protože ten má podle mě všechny správné předpoklady proto, soutěž vyhrát.

Po návratu musel sympatický moderátor bojovat ještě se zažívacími problémy, protože přece jen nedostatek jídla se na něm podepsal a první dny doma vůbec nespal. Když začal normálně jíst, tak týden v kuse zvracel. Z kokosu je mu špatně ještě teď.

I přes chůzi o berlích má v plánu se příští týden vrátit do rádia, protože se mu po moderování už stýskalo.

Zdroje článku:
  • Press kit MEDIA MARKETING SERVICES a.s.,
  • autorský text