Survivor Česko & Slovensko 2023: Smraďoši se vydali do luxusního klubu a po prohýřené noci se Martinovi ozvaly hemoroidy

Survivor Česko & Slovensko 2023: Smraďoši se vydali do luxusního klubu a po prohýřené noci se Martinovi ozvaly hemoroidy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po minulé kmenové radě Martin trochu zamíchal kartami. Překazil nepřátelské sekci své vyřazení ze hry a jeho popularita se zvyšuje. Falešnou imunitu od Johanky našla Andrea a myslí si, že ji nastražil Martin. Ten tak trochu nezaslouženě stoupl v očích Tomáše a Pepy. Že by ho svalovci podcenili?

Pro Tomáše už duel nebyl překvapením. Tak nějak si začíná zvykat, že když nemá imunitu, jde do duelu. Po ránu se také řešilo, že Martin dokázal skrytou imunitu dobře schovat. Pepa nechápe, jak Adam mohl o imunitě vědět a nic nedělat. Vždyť mohl vypadnout on. Ale nevypadl. Tomáš tvrdí, že poslední dny jsou úplně na hlavu, ale nic se s tím nedá dělat. Situace na bojišti se mění každým okamžikem. A někdo má zase další skrytou imunitu!

Souboj o individuální odměnu

Souboj byl tentokrát ve vodě a byla to jednorázovka, žádná tři kola a podobně. Na trojúhelníkových platformách na vodě šlo o to, udržet se co nejdéle. Vše bylo stíženo vystupováním k vrcholu platformy. Tomáš a Pepa vypadli jako první. K překvapení všech, vydržel nejdéle Martin. Ten se nezapomněl náležitě vychválit, že se udržuje ve formě, a tak si to zaslouží.

Ale je mu ke cti, že si nechtěl odměnu spojenou s výhrou imunity užít sám. To by ani nebyla zábava. Jako parťáka si vzal Adama, se kterým tak byli dohodnutí. Kromě paelly s mořskými plody šlo ale i o návštěvu nočního klubu a Martin správně poznamenal, že by to chtělo někoho, kdo se v prostředí vyzná. Šanci tak dostala i Johana.

Moderátor Ondřej vypadal jako pokušitel, ale zřejmě jeho další návrh byl už předem daný. Docela ho zajímalo, koho by si Martin vybrat ze zbylé čtveřice ex Hrdinů. A on si vzal Karolínu, které se tak splnil sen, že ji konečně někdo vzal na odměnu.

Karolína to brala jako malou lekci pro Pepu a Tomáše, kteří jen slibovali a nic nebylo. U jídla se samozřejmě řešilo, co bude dál ve hře. Johana byla dost pobouřená tím, že se Karolína opovážila vynést návrh, že jim pomůže hlasovat, ale nebude psát Tomáše. Tak je jasné, že je teď soustředěná na pomstu Pepovi a jeho nové bond girl, takže si chce prosadit své zájmy.

Návštěva klubu by byla fajn, kdyby tam čtveřice nemusela jít ve špinavém a propoceném oblečení ze souboje a s vlasy slepenými solí. To bylo spíš ubohé. Proč se tedy všichni mohli vyfintit při sloučení kmenů, když byli sami, je k nepochopení. A to se ještě chudákovi Martinovi z toho odvazu ohlásily hemoroidy a musel vyhledal lékaře.

Perličkou epizody byl ovšem proslov kmenového vůdce Pepy. Ten byl doslova znechucený, když se Martin a jeho společníci radovali z odměny. Chovali se podle něj jako debilové. On, když něco vyhraje, je tichý a skromný, aby ostatní nebyli smutní!!!

Jak si to vůbec mohli dovolit,

nechal se samozvaný vůdce slyšet.

Bývalí Hrdinové také debatovali o tom, že by se Karolína mohla dát na druhou stranu, ale Tomáš se rozhodl jí věřit. Pepa ne a při debatě s Johanou následující den navrhl Karolínu napsat na kmenové radě. Pepa se také Johaně pochlubil, že našli Martinovu falešnou imunitu a ta byla zklamaná, že si Martin připsal zásluhy za dobrou taktiku a ani o tom neví.

Johana nechce zatím pravou skrytou imunitu použít. Tu si nechá až na další kmenovku, ale uplatní hlas navíc.

Na kmenové radě byla zase spousta řečí. Adam a Pepa ještě nebyli v duelu a Pepa to bere jako důkaz toho, jak má dobře promyšlenou hru. Tomáš, který se stává už rutinním účastníkem duelů, to ale vidí jinak a účasti v duelu jsou nezvratným důkazem, že jde o silného hráče, kterého se ostatní obávají.

V hlasování podle Johanina plánu „vyhrála“ účast v duelu Andrea a Martin s ní poslal Tomáše. Údajně právě Andrea mohla Tomáše porazit. To se však nestalo, a i ze čtvrtého duelu se Tomáš vrátil.

Zdroj článku:
  • autorský text