Štěpán Benoni ze seriálu ZOO má dnes narozeniny. Kolik myslíte, že tento talentovaný herec sfoukne svíček na dortu?

Štěpán Benoni ze seriálu ZOO má dnes narozeniny. Kolik myslíte, že tento talentovaný herec sfoukne svíček na dortu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Štěpán Benoni, hvězda seriálů, jako je Ordinace v růžové zahradě 2, Duch nebo nejnověji Zoo, oslaví 23. srpna 2022 krásné osmatřicáté narozeniny. Jaká překvapení na něj čekají v roli sympatického barmana Marka a kde jinde ho ještě můžete vidět?

Nová láska na obzoru?

Spolehlivý a kamarádský barman Marek ze seriálu ZOO to vůbec nemá jednoduché. Před začátkem letních prázdnin se rozešel s dlouhodobou přítelkyní Mínou. Ta nejenže ho podváděla s bohatším milencem, ale navíc mu lhala ohledně peněz, které Marek posílal její mámě. V nové sezóně by se však na něj mohlo usmát štěstí v podobě Adélky (Míša Tomešová), krásné a dobrosrdečné asistentky jeho mámy.

Adélka Markovi nejednou pomohla z prekérní situace. V nových dílech Karel Rokl napíše skvělou detektivku. Právě Adélka se zaslouží o to, aby na vydání knihy přispěl sponzor. Za neocenitelnou pomoc ji Marek pozve na večeři, kterou vlastnoručně uvaří. Jak se jejich přátelství vyvine dál? To už se musíme nechat překvapit.

Míša Tomešová jako Adélka učaruje Marka, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Partner Viky, manžel Alex

Marek se rozhodně nenudí a většinu času na tom má zásluhu jeho nejlepší kamarádka Viky (Eva Burešová). Každou chvíli ho zatáhne do nějaké neplechy a v nových dílech se vážně překoná. Vymyslí si totiž, že s Markem chodí! Když před ní Petr bude ustavičně vychvalovat Alex, prostě se neovládne a vypustí z pusy tuhle nepromyšlenou lež. Markovi tak zase nezbývá nic jiného, než svou kamarádku podpořit, ačkoli by ji určitě někdy radši zabil. Na to je ale bohužel až příliš laskavý a obětavý. Dokonce s Viky nafotí bláznivé fotky, které mají Petra přesvědčit, že se Alex v Los Angeles šťastně provdala.

Někde stydlín, jinde casanova

Marek Rokl je zkrátka kamarád do nepohody, který vždycky podá pomocnou ruku a nikdy nenechá přátele ve štychu. Bar, který vede spolu s mladším bratrem Vojtou, tak nepřekvapivě platí za jakýsi přístav, kde si lidé svěřují svá trápení a kam se chodí rádi bavit. Zatímco Marek ze Zoo je spíše nesmělý, jiná populární postava v podání Štěpána Benoniho je naopak známým svůdcem žen – Marek Doležal z Ordinace v růžové zahradě 2.

Pokud Ordinaci sledujete, jistě víte, že se Marek dal nedávno dohromady s mladou stážistkou Dominikou (Tereza Těžká), což zpočátku zřejmě málokdo předvídal. Tahle slečna je totiž pravým opakem jeho obvyklých úlovků – nenápadná, skromná, nepříliš společenská, a hlavně roztomile nezkušená. Jak dlouho jim to asi vydrží?

Další role Štěpána Benoniho

Štěpána Benoniho můžete znát z řady dalších seriálů a filmů. Hrál např. v Ulici nebo v seriálech Vyprávěj, Škoda lásky, Modrý kód, Cirkus Bukowsky, Pustina, Tátové na tahu, Bez vědomí, Kukačky aj. Co se týče filmů, jistě si ho pamatujete kupříkladu z pohádky Princezna a písař (2014) nebo z komedií Dvě nevěsty a jedna svatba (2018), Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021) či Matky (2021). Nejnovějším snímkem na jeho kontě je romantická komedie Řekni to psem (2022), kde hraje Petra, hrdého majitele border kolie a podivínského souseda hlavní hrdinky Dity (Berenika Kohoutová).

Přejeme Štěpánu Benonimu všechno nejlepší k narozeninám, především hodně zdraví, štěstí a dalších úspěšných rolí.

Zdroje článku: