StarDance 2023: Dnes padly tři desítky. Vypadalo to, že Kubelková přišla uklízet a potom všem vytřela zrak

StarDance 2023: Dnes padly tři desítky. Vypadalo to, že Kubelková přišla uklízet a potom všem vytřela zrak
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V soutěži je už jen sedm párů, které si pro dnešní tance ve většině případů zvolily hodně zvláštní skladby. Na pořadu dne je valčík, samba a chacha. Mezi diváky byla Ivana Chýlková, Michal Dlouhý, Honza Čenský nebo Roman Zach.

Iva Kubelková dokazuje, že věk je jen číslo. Dnes nastoupila na parket v propínacích šatech, čímž reagovala na kritiku některých „přejících“ diváků, ale v okamžiku, kdy legrační kostým odhodila, rozvlnila se se svým tanečním partnerem Martinem Prágrem v rytmu písně La Bomba. Až na křiklavě růžové kalhoty Martina, nenašli porotci na tanci chyby a podle toho také předposlední taneční pár dnešního večera ohodnotili třemi desítkami, což je úplně poprvé v letošním ročníku.  

Rozhodně dobře si vedla už tradičně i Eva Adamczyková s Jakubem Mazůchem, kteří si pro chachu vybrali píseň Napal Baji od korejského zpěváka PSY. Eva už tradičně překypovala energií a dobrou náladou, ale je na ní na první pohled vidět, že je sportovkyně, a tak přistupuje i k tanci a možná jí trochu chybí ladnost a ženskost v pohybu. Nicméně porotu pobavili svěží zelenou barvou na kostýmech a Jakub perlil, když odhodil svoje zvonové kalhoty. Pouhé tři body je dělily od nejlepšího hodnocení.

Vavřinec Hradilek s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou vzali diváky na cestu napříč Indii při valčíku na píseň Komuram Bheemudo. Krásnou zvedačkou sice neudělali radost Zdeňkovi Chlopčíkovi, ale diváci už tradičně od svalnatého Hradilka podobné kousky očekávají a líbí se jim. Pár měl nádhernou choreografii, ale porota usoudila, že právě složitost taneční sestavy zavinila, že tančili bez rytmu. To určitě laické veřejnosti, která nehlídá kroky, propnutá chodidla a „vystretá kolena“ nevadilo.

Stydlivka Darija Pavlovičová každým dílem rozkvétá a v sambě, kterou s partnerem Dominikem Vodičkou zatančila na tureckou píseň Simarik, předvedla i bříšní tanec a rozhodně to ocenila nejen porota.

Josef Maršalík ani tentokrát nepřekvapil tím, že by tančil a práci za oba odvedla jeho taneční partnerka Adriana Mašková, která předvedla chachu na známou italskou píseň Sarà perché ti amo. Josef Maršalík je však oblíbený mezi nadšenými kuchaři, kteří s ním pečou, a tak není žádným překvapením, že i přes nejhorší taneční výkon to nebyl on, kdo musel opustit soutěž.

Příště bude na parketu o něco méně růžové. Taneční soutěž dnes opustil pár Tereza Mašková a Daniel Kecskemeti se sambou na maďarskou píseň Mit tehet a sejt. Přestože si Tereza odnesla od poroty přirovnání k mazlivému tygříkovi a bylo vidět, že si tanec navzdory chybičkám užívá, diváci ji nepodpořili takovým množstvím hlasů jako ostatní soutěžící.

Zdroj článku:
  • Autorský text