Slavní, kteří spadli na úplné dno. Řekli byste to do nich?

Slavní, kteří spadli na úplné dno. Řekli byste to do nich?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Společně se slávou přicházejí také peníze – a k nim také řada dalších problémů, se kterými může být těžké se vyrovnat. Neustálý tlak, kterému je člověk vystaven, když se stane známou hvězdou, dokáže být zničující i pro ty nejsilnější osobnosti. Kteří slavní neunesli tuto tíhu a spadli až na úplné dno?

Kristen Stewart

Tato herečka je známá hlavně pro svou roli ve filmu Stmívání, kde ztvárnila postavu Belly a po jejím boku byl Robert Pattinson jako Edward. Jaké překvapení bylo, když veřejnost zjistila, že tito dva herci spolu randí i v běžném životě. Vše vypadalo pohádkově, avšak Kristen nakonec Robertovi zlomila srdce, když vyplavala na povrch její aféra s režisérem Rupertem Sandersem. Od tohoto incidentu se její reputace velmi zhoršila, veřejnost na ni zanevřela a ona kvůli nepříjemnému obtěžování dokonce nemohla po několik týdnů opustit svůj dům. Celá tato událost lidi velmi pohoršila, proto od té doby Kristinina herecká kariéra nemá zrovna dobrou pověst.

Charlie Sheen

Charlie Sheen je synem slavného herce Martina Sheena, takže nebyl ve světě slavných úplným nováčkem. Hraní se začal věnovat již ve velmi mladém věku, díky jeho talentu se brzy stál tím nejlépe placeným americkým hercem, a to hlavně roli ve známém sitcomu Dva a půl chlapa. Nicméně kolem roku 2011 se Charlie začal chovat zvláštně, v rozhovorech říkal divné a znepokojující věci, jako by to ani nebyl on. Výsledkem bylo to, že byl propuštěn, a tak přišel o úplně všechno. V těchto dnech už je na tom však Charlie lépe. Ohledně oněch dřívějších událostí prohlásil, že se cítil, jako by ho posedlo něco mimozemského.

Demi Lovato

Demi Lovato je známá zejména jako zpěvačka. Přiznala, že neměla snadné dětství, jelikož byla šikanovaná. Dokonce kvůli tomu přešla do domácího vzdělávání. V začátcích její kariéry trpěla mnoha fyzickými a psychickými problémy, kvůli kterým se cítila izolovaně. V roce 2018 Demi skončila v nemocnici kvůli předávkování drogami, na nějaký čas tak zůstala mimo veřejnost. Naštěstí se však zpěvačka ze dna dokázala zvednout a lze říci, že už je na lepší cestě.

Slavní jsou neustále ve stresu, není tedy divu, že někteří se s tím nedokáží tak dobře vyrovnat. Tento svět často provází různé aféry, mnoho celebrit má proto obtíže vyrovnat se s tím vším, co sláva přináší. Důležité však je dokázat se ze dna zvednout.