Představitel Sandokana se změnil k nepoznání. Jak žije Kabir Bedi 44 let po natáčení seriálu?

Představitel Sandokana se změnil k nepoznání. Jak žije Kabir Bedi 44 let po natáčení seriálu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál o pirátovi, který bojoval proti kolonizaci Malajsie, byl v 70. letech kultovní záležitostí. Tehdy třicátník Kabir Bedi byl idolem doslova zástupů žen. Kde je tato ikona dnes?

Letos oslavil 74. narozeniny a zdá se, že je stále ve velmi dobré kondici. Role Sandokana mu sice prošlapala přímou cestu do Hollywoodu, jak už to tak ale u tolik známých rolí bývá, nadešel problém s jeho obsazením. Jeho tvář už navždy zůstala tváří Sandokanovou. Filmů, ve kterých jsme se s ním setkali, ale ještě několik bylo. Řadí se mezi ně bodovka Chobotnička, Reynoldsova Bestie nebo seriál Dynastie. Jeho zbylou a poměrně obsáhlou filmografii tvoří pro nás bezejmenné snímky indické a italské produkce. 

V posledních dvou dekádách se objevil v roli Sandokana v několika pořadech rozhlasových stanic. Občasně propůjčuje také svůj hlas, například filmu Fantastická čtyřka pro hidnský dabing. Začal inklinovat spíše k publicistice, stal se redaktorem Times of India a je zván do televizních debat na politická a sociální témata. Pracuje taktéž na charitativních projektech, a to zejména jako ambasador mezinárodní organizace Sightsavers, zaměřující se na poruchy vidění. Italským prezidentem byl v roce 2010 povýšen do šlechtického titulu, získal nejvyšší italské civilní vyznamenání a byl mu udělen rytířský titul Řádu za zásluhy Italské republiky. 

Počtvrté se oženil a vychoval celkem tři děti. Starší ze synů z prvního manželství Siddharth trpěl schizofrenií a v roce 1997 v důsledku psychických problému spáchal sebevraždu. 

Podívejte se do naší galerie, jak se tento idol změnil!