Prostřeno: Ani soutěžící z Prahy a Středočeského kraje nepotlačí v kuchařském souboji svou temnou stránku

Prostřeno: Ani soutěžící z Prahy a Středočeského kraje nepotlačí v kuchařském souboji svou temnou stránku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dva muži a tři ženy předvedou i bez rondonu to nejlepší, co v nich z kuchařského umění je. Otázkou je, zda to bude stačit a zda rozum zvítězí nad pletichařením a závistí. To se v této reality show stává jen velice zřídka. Pokud jde o odhalení charakteru soutěžících, je vidět, že u stolu to jde hned a samo.

Pondělní večere u Petra

Petr zmate hosty tím, že přichystá raw polévku. Někteří totiž ani nevědí, co to vlastně je. U stolu se pak svěří, že pracoval v korporaci, ale jeho duše tomu tak nechtěla. Takže se nyní živí jako kurýr a je v rovnováze. Někdo ho může mít za podivína. Kurýr Petr (38) žije sám. Vystudoval Univerzitu Karlovu, pracoval jako finanční analytik, dále jako prodejce vína nebo telefonů, průvodce Prahou na elektrických kolech a pomocný kuchař. Je vidět, že Petr se dlouho hledal.

Organizuje akce se šamanskou tematikou, má rád otužování, ohně a hudební jamování. S oblibou přespává v lesích. Dlouho se věnoval zdravé stravě, a to převážně raw a veganské. Cestoval po světě, projel Peru a Čínu. Otázkou je, zda bude hostům chutnat to, co jim nabídne.

V úterý půjde o Martinův pokus vyhrát

Hosty trochu obalamutí, a tak si budou myslet, že už v soutěži byl. Možná se přiznají i další. Martin má pochyby, zda vegan Petr ocení želatinu, která je z vepřového.

Teamleader Martin (30) má rád města, kde se pořád něco děje. Jeho největším koníčkem je aktuálně grafický design a s nadšením se učí nové věci. Když se chce odreagovat, tak chodí běhat nebo jezdí na kole. Rád chodí do kaváren, na pivo s kamarády a občas na nějaké to techno. Má rád Alpy a chození po českých horách.

Sám o sobě tvrdí, že je klidné a nekonfliktní povahy. Je spíš introvert než extrovert. Po tvrdším alkoholu dokáže vymyslet i nějakou srandu. Nemá rád, když někdo povídá nesmysly a snaží se ostatní přesvědčit o své nepravdě.

Středa u Ivany

Hosté se budou bavit jak o její nemoci, tak o tom, že má za sebou nelehké dětství. Vsadila Ivana spíše na sociální hru než na vaření? Rozebírat se bude i to, z čeho se skládá kaldoun a kdo v něm čeká vnitřnosti.

Zdravotní sestra Ivana (55) ráda peče i cestuje. Sama o sobě tvrdí, že je upřímná a výbušná. Dále je společenská a má smysl pro humor. Miluje celou svou rodinu. Do pořadu ji přihlásil přítel její dcery Adam. Ivanu nerozhodí ani spálené kuře nebo vejce vařená bez vody.

Ve čtvrtek je hostitelkou Lucie

Lucka si možná spletla soutěž, ale pokud bude chtít v kuchyni pouze pózovat, moc dobrý dojem neudělá. Ocení alespoň pánové její celerový krém?

Baristka Lucie (27) je svobodná a zajímá ji vše kolem kultury a gastronomie. Má ráda hudbu a cestování. Sama o sobě tvrdí, že je veselá, dobrodružná, empatická a tolerantní. Do pořadu se přihlásila už podruhé, protože to minule nevyšlo. Naučila se už vařit?

V pátek u Tatyany

Česká kuchyně asi na jídelníčku nebude, a přestože národnost Tatyany není uvedena, její přízvuk je naprosto neomylný. Více však hosty zajímá, co skrývá tajemná žena v ložnici, kam se nesměli podívat. Možná to někomu i vadí.

Podnikatelka Tatyana (43) žije v Česku od roku 1995. Nejraději cestuje, ráda poznává nové lidi, nové země a jejich kulturu. Sama o sobě tvrdí, že je v pohodě a mluví sedmi jazyky. Přijala výzvu se zúčastnit znovu, protože ji to minule bavilo. Účinkovala v pořadu už v roce 2017. Mezi její oblíbená jídla patří mozzarella buffalo s rajčaty a olivovým olejem. To ale není vaření.  

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský text