Prostřeno: A teď se ukáže, jestli ta Sid umí uvařit alespoň čaj

Prostřeno: A teď se ukáže, jestli ta Sid umí uvařit alespoň čaj
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je hezká, milá a populární. Michaela Pecháčková sbírá plusové body, kamkoliv přijde. Stále se však spekuluje o tom, že zatímco v seriálu ZOO už pár love story měla, v soukromí pořád nic. Možná konečně usoudila, že by měla předvést i další přednost a ukázat se, jak to umí rozjet u sporáku.

Televize Prima chce vrátit kuchařské reality show dávný lesk, a tak se snaží amatérské vaření trochu zatraktivnit. Občas se tak objeví na obrazovkách ve svých kuchyních i celebrity a dají divákům nahlédnout pod poličku a do talířů. Tentokrát TV Prima sáhla do svých řad a představí divákům i lidi, kteří za úspěchem seriálu stojí a nemusí to být nutně před kamerou.

herec a dabér Zdeněk Mahdal
herec a dabér Zdeněk Mahdal | Zdroj: FTV Prima

Jedním ze soutěžících bude herec a dabér Zdeněk Mahdal, který se považuje za zdatného kuchaře. Třešničkou na dortu bude určitě ve čtvrteční epizodě Míša Pecháčková, kterou známe jako Sid či Anču Novotnou, rebelku mocné sklářské rodiny.

Míša se teď těší oblibě nejpopulárnější postavy seriálu a vzala Evě Burešové vítr z plachet. S navrátilcem Adamem, který měl dvouměsíční pauzu, teď točí jednu pikantní scénu za druhou a možná si od takové porce lásky musela odskočit.

Využila příležitost, která se naskytla s natáčením dalších epizod Prostřeno. Nejspíš si sama na roli hostitelky netroufla, a tak kuchařskou show navštíví v roli pomocnice PR manažéra seriálu ZOO Pepy Duckého. A soudě podle vybavení kuchyně, nejspíš jde o nějakou restauraci.

Míša se na to pěkně vyfintila, a tak budeme doufat, že jen neukáže, jak krájí mrkev, což má nacvičeno z natáčení epizod ZOO, kdy pomáhala Elišce připravovat zeleninu pro žirafy. Jak prozradil Zdeněk Mahdal, u stolu bude hodně vegetariánů, až ho to zaskočí.

Mnohem více ho ale pobavilo, když se ptal, kdo to z tím Pepou natáčí, zda je to jeho přítelkyně. S Míšou točil totiž jen na začátku seriálu, když ji pronásledoval v roli exekutora. Pamatoval si ji v teplákách, vytahaném tričku a kšiltovce. A najednou viděl oslňující mladou dámu a byl z toho paf.

Určitě nejde nezmínit, že mladá herečka jen kvete a sbírá poklony nejen za roli v primáckém seriálu, ale i za muzikál, kde přímo na jevišti nedávno slavila narozeniny.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek