Příští týden v ZOO: Alena má jasno o Adamových schopnostech a Rokl zachraňuje Viky před exekutorem

Příští týden v ZOO: Alena má jasno o Adamových schopnostech a Rokl zachraňuje Viky před exekutorem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Psychicky rozhozený Adam potřebuje pomoc, kterou mu ovšem Sid nedokáže poskytnout. Jeho údajné nadpřirozené schopnosti Sid obdivuje, ale Alena se k nim postavila jako voják. Tím Adama trochu vrátila na zem, ale ještě chvíli potrvá, než se zbaví pocitu, že na jeho ramenou leží osud světa.

Alena už se nemůže dívat na to, jak se z jejího bývalého parťáka z vojenské mise stává vyšinutý blázen, který v obyčejném špatném snu vidí proroctví o konci světa. Na rozdíl od naivní Sid začne psychické problémy svého kamaráda řešit. Snaží se ho přesvědčit, že různé životní zkušenosti mu jednoduše rozvinuly intuici a při pobytu v Amazonii se tyto smysly ještě zesílily. To však nemusí nutně znamenat, že vše, o čem se domnívá, že se stane, tak skutečně přijde.

Viky už obchází kolem dveří exekutor a jak jde o peníze, v tom jí její podnájemník a kamarád sluníčkář nepomůže. Viky tak dožene realita, že peníze, které si vzala jako zálohu na práci, nemá z čeho vrátit, když nebyla schopná sama práci odvést. Firma „Ovčík – práce všeho druhu“ se rozhodla Viky její podnikání zrušit. Se sítí tajných agentů, telepatů a asi i odposlouchávacích zařízení se to téměř podařilo. Viky se však rozhodla podnikání, kterým si nic nevydělá, udržet. S dluhem jí pomůže Karel Rokl.

Kristýna má jiné starosti. Babičce se ve městě líbí a nemá se k odjezdu. Hrozí tak, že na Kristýnu praskne její největší tajemství: s Albertem si v dětství hrávala a líbil se jí. Kdyby se to Albert dozvěděl, asi by nastal konec světa. Třicátník, který si roky složitě budoval pověst zlého hocha, by najednou byl konfrontován s tím, že byl v deseti letech normální hodné dítě. S tím by se Albert jen těžce vyrovnával a Kristýna by tak jednou přišla o moment překvapení, až mu tu drsnou pravdu řekne.

V ZOO se začne objevovat Markéta. Ta už zpracovala dočasné pominutí mysli, které měla kvůli lásce k Petrovi. Nakonec byla ráda, že potomka toho neřáda přivedla na svět Viky a ne ona. Z Markéty je tak najednou hodná holka od vedle. Snad se tak nezamiluje a nevrátí se jí její skryté slabosti.

Filip má v ZOO tolik práce (i přes to, že chtěl odejít), že mu někdo ukradne drahé objektivy. Konečně přijde trochu vzrušení v jinak nudných dnech. Je třeba chytit zloděje. Jeden objektiv získá Alena a o vrácení druhého se postará Sid. Tím Filipa zachrání. Jako profesionální fotograf si objektivy musel půjčit, protože sám raději investuje do nákupu kytar. Kdyby se objektivy nenašly, musel by tak sehnat peníze na jejich úhradu.

A opět dojde k líbání. Současný nejlepší kamarád Adama se sblíží s jeho dívkou víc, než je mezi kamarády zvykem. A ještě se s tím ukazuje před Machyánovou. Ta je nadšená, že konečně zase došlo na její slova. Sid to táhne s oběma!

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský text