Nový kanál Prima Show přinese Like House 2 nebo Výměnu manželek USA

Nový kanál Prima Show přinese Like House 2 nebo Výměnu manželek USA
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Společnost FTV Prima po nové streamovací platformě přišla tentokrát s další televizní stanicí, v řadě již jedenáctou. Prima Show prvně naladíte na svých obrazovkách 25. října.

Program plný reality show 

Koncept reality show se zřejmě Primě v poslední době osvědčil, a tak přichází se stanicí, která bude vyhrazena pouze pro tyto pořady. „Volně dostupný televizní kanál dominantně zaměřený na reality show na českém trhu chyběl, a proto přicházíme s Prima Show. Nový kanál si klade za cíl oslovit mladé diváky, především ženy, ať už prostřednictvím původních nebo zahraničních show,“ říká generální ředitel skupiny Prima Marek Singer. Kanál bude dostupný prostřednictvím nyní již standardní DVB-T2 sítě. 

Staré známé i zahraniční pořady 

Výběr pořadů je rozmanitý, stanice vsadila na osvědčené tituly a také na konkurence schopné alternativy trháků ostatních televizí. Každý den se můžeme od 17.00 těšit na americkou verzi Výměny manželek. Všední dny budou od 19.00 patřit oblíbenému konceptu seznamovací show Farmář hledá ženu, na který navazuje pořad Královny butiků, jehož hlavní tváří je stylista Filip Vaněk. Od 21.10 bude následovat O 100 % hezčí a ani tentokrát neopustíme svět módy a stylingu, když se skupina profesionálů pokusí udělat účastníky dvakrát tak hezké. 

V druhé řadě se představí parta osmi influencerů, mezi nimi například youtuber Jakum Smrek alias Freescoot.

LIKE HOUSE ještě o něco peprnější 

Konečně ten největší tahák. Na obrazovky se vrátí kontroverzní reality show LIKE HOUSE, která letos na jaře pohla českým internetem. V druhé řadě se představí parta osmi influencerů, mezi nimi například youtuber Jakum Smrek alias Freescoot. Největším překvapením ale zůstává účast Agáty Hanychové. Ta ji nejdříve odmítla, později však dala na doporučení svého desetiletého syna a v show se objeví. „Bude to výzva… Musím vydržet bez svých dětí s jinýma dětma,“ říká. Vila, ve které budou influenceři bydlet, bude nová. 

Úplnou novinkou je přidružený pořad LIKE HOUSE 2 NIGHT SHOW, vysílaný každý všední den po 22. hodině. Volba pozdního času není náhodná, kromě záběrů, které se nevejdou do standardních dílů, odhalí produkce také dění ve vile v době, kdy se vypnou kamery a zhasnou světla. 

Zdroj článku:
  • autorský text