Nejpopulárnější kriminálka bez hlavní postavy? Námořní vyšetřovací služba možná bez Gibbse

Nejpopulárnější kriminálka bez hlavní postavy? Námořní vyšetřovací služba možná bez Gibbse
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanoušci seriálu „Námořní vyšetřovací služba“ se již museli vyrovnat s velkým počtem nečekaných ztrát oblíbených postav, některé byly zastřeleny, některé prostě zmizely. Jedinou konstantou byl Mark Harmon jako Gibbs v originální verzi tohoto seriálu. To by se však brzy mohlo změnit.

Seriál NCIS se vždy měnil

Michael Weatherly (Tony DiNozzo), Pauley Perrette (Abby Sciutto) a Cote de Pablo (Ziva David) jsou některé z populárních a dlouholetých členů obsazení „NCIS“, kteří se otočili zády k největšímu kriminálnímu seriálu naší doby. Hlavní herec Mark Harmon, jež představuje vedoucího týmu Leroye Gibbse, je ale i po osmnácti letech stále důležitým členem pořadu. Ale i to není být vytesané do kamene.

V průběhu oznámení, že spin-off „Navy CIS: New Orleans“ nebude pokračovat (ale že za to bude pokračovat nejnovější spin-off „Navy CIS: Hawaii“), bylo taktéž uvedeno, že smlouva s Markem Harmonem končí po 18. sezóně. Původně to měl být konec seriálu, ale proti tomu byl sám Harmon.

Jak to půjde dál?

Harmon plánoval ukončit svou kariéru v „NCIS“, přesto ale zahájil rozhovory s osobami odpovědnými za televizi CBS, aby se mohl vrátit alespoň na několik epizod. V tom případě by byl seriál zachován se sníženou kapacitou, samozřejmě za předpokladu, že pořad dostane 19. sezónu. Konečné rozhodnutí překvapivě není závislé na počtu diváků, sledovatelnost je i po osmnácti letech rekordní. Důležité je slovo Harmona.

V každém případě se počítá s odchodem Marka Harmona, a zdá se, že by už existovala náhrada. Hvězda ze seriálu „Spartakus: Pomsta“ a „Hawaii Five-0“.

Katrina Law se přidá k obsazení a vše naznačuje k tomu, že se stane novou šéfkou Námořní vyšetřovací služby.