Mejdan roku pro Míšu Pecháčkovou, která bude na letošní narozeniny dlouho vzpomínat

Mejdan roku pro Míšu Pecháčkovou, která bude na letošní narozeniny dlouho vzpomínat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka, která je v poslední době na roztrhání, už slavila druhé narozeniny naprosto neplánovaně a pracovně. Loni, když to byly osmnáctiny, ještě netušila, jak úspěšný rok má před sebou.

Míša uvedla, že to s narozeninovými oslavami nijak nepřehání a nepožaduje hromadu dárků. Je však ráda, když si její blízcí vzpomenou a také když zaznamenají, že se někdy zmíní, co by jí udělalo radost a dostane to.

Už loni byla z oslavy zaskočená. Začínal se točit seriál ZOO a nikdo netušil, jak moc velký zájem o něj bude. Michaela ten den měla pracovní a vstávala po čtvrté ráno. To není zrovna nejlepší start pro narozeninovou oslavu. A to nevěděla, že o jejím významném dnu, který ji posunul k dospělosti, ví i filmový štáb.

Nakonec uprostřed natáčení, kdy opakovaně točila jeden záběr, dostala dort od režiséra a gratulace od všech kolegů na place. Domů si odnášela několik krásných kytic a dobrý pocit, že si na její narozeniny kolegové vzpomněli.

Vzpomínáte na mladou rebelku?

A rok se s rokem sešel a přišly devatenáctiny

Tentokrát měla Míša naplánované volno a mohla se těšit na komorní oslavu doma a trochu bilancovat, co všechno za uplynulý rok stihla.

Jenže na poslední chvíli kolegyně z divadla onemocněla, a tak musela nastoupit na její místo. Své narozeniny tak trávila opět pracovně, a navíc s vyprodaným hledištěm. Ani tentokrát nepředpokládala, že bude mít oslavu v záři reflektorů. A nakonec z toho byl její největší mejdan.

„Dnes jsem jen zaskakovala za kolegyni, vůbec jsem tu neměla být. Nakonec to ale dopadlo úplně nejkrásněji, jak mohlo. Odehráli jsme představení Okno mé lásky, diváci byli báječní a pak přišlo to překvapení… Kytky, všichni zpívali, celé divadlo,“

popisuje překvapení mladá herečka.

Své narozeniny tak trávila opět pracovně, Zdroj: FTV Prima

Seriálová Sidonie Anna Novotná, kterou všichni oslovují Sid, nemá žádná velkolepá přání. Sama sobě si popřála, aby byla zdravá, a to samé si přeje pro svou rodinu. Všem ostatním popřála štěstí. Mladá herečka, jejíž hvězda stoupá strmě nahoru, je přesvědčená, že vše ostatní už se dá zařídit.

Oslavenkyně zavzpomínala na momenty před rokem, kdy šla v televizi první epizoda seriálu ZOO. Považuje to trochu za magické, že to bylo právě na její narozeniny. Dalo by se říct, že to bylo právě toto datum, které jí přineslo notnou dávku úspěchu a spokojenosti. Pro studentku hudebně dramatického oboru Pražské konzervatoře se v ten okamžik otevřela cesta k úspěchu. Přestože se odmalička věnovala zpěvu a akrobatickému rokenrolu, až tato seriálová role ji zviditelnila a možná i díky ní se ocitla na divadelních prknech, kde v současnosti s ostatními kolegy skládá hold písním jedné z našich nejslavnějších českých kapel.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek,
  • Dama.cz