Love Island nabídne žhavou podívanou, kterou si prodloužíte léto. 60 kamer a 150 krásných míst na rande už čeká

Love Island nabídne žhavou podívanou, kterou si prodloužíte léto. 60 kamer a 150 krásných míst na rande už čeká
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Show, která si získala popularitu, se vrací už 19. září a nová moderátorka Zorka Hejdová už zabalila šest kufrů, rodinu včetně psa, a odletěla na Kanárské ostrovy, kde bude dva měsíce dohlížet na desítku obyvatel luxusní vily, kteří přišli hledat lásku.

Love Island slibuje žhavou reality show plnou zábavy, slunce a romantiky. Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude opět ve vile na Kanárských ostrovech pod dohledem televizních kamer hledat lásku svého života. Jak moc zajímavá podívaná to bude, záleží jen obyvatelích vily.

Každá epizoda otestuje pevnost jejich vztahů, protože každému, kdo není v páru anebo bude spárován účelově, hrozí, že bude muset vilu opustit. Love Island bude i ve vysílání televize Nova a Nova Fun. Poprvé v úterý 20. září. Na Voyo je to o den dříve.

Průvodkyní života ve vile bude Zorka Hejdová, známá z moderování Snídaně s Novou a soutěžní show Česko Slovenské SuperStar.

Na co se těšit

Druhá série populární seznamovací reality show Love Island přinese nová romantická dobrodružství mladých ostrovanů, kteří přišli hledat lásku svého života! Čekají je zcela nové hry, nové výzvy a také příchody bombshells! O překvapení nouze nebude a pokušení bude číhat na každém kroku.

Soutěžící si budou užívat prostory luxusní vily na vulkanickém pohoří ostrova Gran Canaria, kterou diváci dobře znají už z první série Love Islandu. Kromě velkého bazénu, míst k odpočinku, cvičení, ložnic či unikátní kuchyně s výhledem na pobřeží v ní letos najdou mnohé novinky a vylepšení.

Podstata Love Islandu je jednoduchá. Soutěžící si budou v luxusní víle užívat nejen pohodlí a život v přepychu, ale pod dohledem kamer budou hlavně hledat lásku svého života. V průběhu show spolu soutěžící flirtují a tvoří páry.

Někdy je naopak rozbíjejí. Jejich cílem je najít lásku svého života a dostat se v páru až do finále. V každé epizodě jsou jejich vztahy testované, protože ten, kdo ve vile neutvoří pár anebo je spárován pouze účelově, bude muset vilu opustit. A komu by se chtělo pryč z ráje?

„Devadesát procent celé show stojí na jejich účastnících. Oni vytvářejí obsah, příběhy a my se jim v tom snažíme co nejvíc pomáhat. Vytváříme pro ně situace a pak je na nich, jak se k tomu postaví. Proto je důležité mít aktivní a veselé ostrovany,“ říká kreativní producent Jan Bors.

Zajímavosti

Na přípravě Love Islandu pracuje 110členný štáb, který bude mít na ostrově k dispozici 16 vozů. Online tým bude pracovat v Česku a na Kanárských ostrovech, tým bude mít 8 lidí a bude zaštiťovat bonusový obsah pro Česko i Slovensko.

Dění ve vile na Kanárských ostrovech zaznamená 60 kamer. 30 lidí bude pracovat v postprodukci ve 12 střižnách, které budou fungovat nonstop. - Štáb má vytipovaných 150 lokací, kde se mohou odehrát jednotlivá randíčka.

48 hodin uběhne od natočení po vysílání každé epizody. Každý soutěžící se dopraví na ostrov jiným spojem, a než vstoupí do vily, bude ubytován v jiném hotelu. Poprvé se soutěžící potkají až v soutěžní vile. V průběhu první řady si aplikaci Love Island stáhlo 367 tisíc lidí a po celou dobu vysílání i dlouho po skončení si udržela druhou pozici jako nejstahovanější aplikace na území České republiky. Stahovanější byla pouze Tečka.

Původně britská show Love Island spojovala single celebrity – dvanáct nezadaných slavných se sešlo v domě na Fidži, aby v průběhu pěti týdnů našli lásku. V letech 2005 s 2006 se odvysílaly dvě premiérové řady, načež byla show kvůli nízké sledovanosti stažena.

O deset let později se tvůrci rozhodli nápad oživit, nicméně tentokrát s obyčejnými lidmi – a úspěch se dostavil. Do dnešního dne představilo svou vlastní verzi Love Islandu 22 zemí. Vzhledem k tomu, že se jedná o seznamovací show, je zajímavé sledovat osudy účastníků, kteří v kouzelné přímořské vile hledají lásku.

Většina navázaných vztahů skončí rozchodem, některé však vydrží, a dokonce se posunou na další úroveň. Z přibližně padesáti párů, které se v sedmi zatím odvysílaných britských řadách daly dohromady, je jich stále spolu 11. Čtyři se dokonce vzaly a založily rodiny, jeden je aktuálně zasnoubený.

Zdroj článku:
  • Presskit TV Nova