Seriálový kvíz: Dokažte, že znáte televizní klenoty z 90. let. Kdo nedá správně alespoň 8 seriálů z 10, měl by se stydět

Seriálový kvíz: Dokažte, že znáte televizní klenoty z 90. let. Kdo nedá správně alespoň 8 seriálů z 10, měl by se stydět
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zavzpomínejte na 90. léta s naším nostalgickým kvízem a otestujte svou paměť na televizních seriálech této éry. Připomeňte si oblíbené pořady z minulosti a prozkoumejte, jak dobře si pamatujete ikonické momenty z éry, která zasáhla do našich srdcí a zanechala nám nezapomenutelné televizní zážitky!

Beverly Hills 90210 (1990-2000)

Beverly Hills, 90210” byl kultovní seriál 90. let, který sledoval život mladých lidí v Beverly Hills. Získal velkou popularitu díky svým intrikám, romantice a prozkoumání těžkostí dospívání v luxusním prostředí kalifornského Beverly Hills.

Pobřežní hlídka (1989-2001)

Červené jednodílné plavky, písečná pláž sluncem zalitá a mladí, krásní a opálení plavčíci. Téměř 1,1 miliarda diváků dělá ze seriálu jeden z nejsledovanějších na světě. Zavzpomínejte na Miche Buchannona a jeho svaly!

Ženatý se závazky (1987-1997)

Al, hlava rodiny a nejchudobnější prodavač bot na světě, líná manželka Peggy, krásná, ale hloupá dcera Kelly, ženami věčně odmítaný syn Bud a samozřejmě pes. Americký sitcom o potrhlé rodině Bundových

Odpadlík (1992-1997)

Smutný osud, silné svalnaté ruce, dlouhé vlasy a motorka – to vše znamená odpadlík Reno Raines. Tento seriál jsme v 90. letech hltali všichni. Tento ambiciózní policista je falešně obviněn z vraždy, kterou nespáchal a musí nadále bojovat proti bezpráví a zlu.

Hospoda (1996-1997)

A konečně tu máme alespoň jeden český seriál! Jeden z ranějších seriálů televize Nova přinesl pestrou partu štamgastů v typickém českém hospodském prostředí. Seriál byl velmi populární, díky suchému humoru a přirozenému hraní herců. 

Ať už jste skončili jako znalci nebo jste se něco nového naučili, doufáme, že jste si tento kvíz užili a že jste si připomněli časy, kdy televize nabízela nezapomenutelné zážitky. Nostalgie nám všem dodává teplo a smích do našich srdcí.Tak zase někdy u dalšího kvízu!

Zdroje článku: