Kvíz: Na lovu – S humorem a Ondřejem Sokolem jde všechno líp, třeba i řešení našich otázek

Kvíz: Na lovu – S humorem a Ondřejem Sokolem jde všechno líp, třeba i řešení našich otázek
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nejen kvůli pohádkové výhře nebo šanci být v televizi se zájemci hrnou do soutěžních pořadů Na lovu a Superlov. Někteří tam míří čistě proto, že chtějí strávit čas ve společnosti sympaťáka Ondřeje Sokola, dobře se pobavit a díky jeho vtipným hláškám také od srdce zasmát.

Pravda je, že díky úžasné schopnosti improvizace dokáže moderátor Ondřej Sokol ulehčit soutěžícím i ty nejkrušnější chvíle, které by jinak byly plné stresu a napětí. Předstoupit před lovce, to si žádá velkou dávku odvahy, ale čelit jedněm z nejchytřejších mozků Česka je o něco snazší, když po vašem boku stojí spojenec, který si z nich dělá šprťouchlata.

Ondřej Sokol není v moderování žádným nováčkem. Nejvtipnějších komentářů je schopen dosáhnout zejména v brilantním spojení se svým dlouholetým kamarádem a kolegou Alešem Hámou, s nímž moderoval mj. Českého slavíka nebo silvestr na Nově. Jedno je jisté, když se sejdou tihle dva, pro nudu už nezbývá místo. Moderátorské duo se při podobných příležitostech rádo strefuje do přítomných celebrit, a i když některé jejich hlášky mohou vyvolat kontroverze, nedělají si z toho těžkou hlavu. Jak naznačili během rozhovoru pro eXtra.cz, k životu je třeba přistupovat s humorem, jinak by byl velmi smutný.

S humorem a nadšením můžete přistoupit i k našemu kvízu, ve kterém najdete otázky ze soutěže Na lovu, u nichž pohořeli samotní lovci. Budete úspěšnější?

Doufáme, že se vám kvíz líbil a že si rádi vyzkoušíte některé z dalších našich kvízů. Ukažte, jestli máte na to porazit i samotného Doktora Vševěda.

Zdroje článku: