KVÍZ: Na lovu – Pan Lišák je milovníkem deskových her a hospodských kvízů. Tyhle otázky ale nezvládl

KVÍZ: Na lovu – Pan Lišák je milovníkem deskových her a hospodských kvízů. Tyhle otázky ale nezvládl
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pan Lišák nejraději tráví čas nad deskovkami s partou přátel po boku nebo u hospodských kvízů. Jeho popularita strmě stoupá hlavně u něžné části publika, nijak ho ale nezměnila. Pořád je to sympaťák stojící nohama pevně na zemi. Zkuste ho porazit v našem kvízu.

Společná zábava s partou skvělých lidí je pro Václava Slabyhoudka jedním z nejhezčích způsobů trávení volného času. Nejen s ostatními lovci, ale i dalšími kamarády jezdívá s oblibou na výlety, hraje deskové hry nebo soutěží v hospodských kvízech, jak prozradil v pořadu TV Nova. Přátelé o něm říkají, že nikdy nezkazí žádnou zábavu a že je to stále stejný člověk, jakým byl předtím, než se z něj stal Pan Lišák, věkově nejmladší v historii všech lovců.

Sláva tomuto pohodáři do hlavy rozhodně nestoupla, lidé na ulici ho ale poznávají poměrně často, zvláště od doby, kdy se spolu s kolegy objevil v Superlovu, napínavější verzi vědomostní soutěže Na lovu. S fanoušky se ochotně vyfotí nebo jim věnuje autogram. Obdivu se mu dostává i na sociálních sítích, kde mu píšou zejména ctitelky.

K dnešnímu dni Václav Slabyhoudek odehrál v Na lovu celkem 42 her a z toho 29 vítězných. Pusťte se do našeho kvízu a zjistěte, jestli byste si u náročných otázek vedli lépe než on.

Doufáme, že se vám náš kvíz líbil natolik, abyste ochotně vyzvali k souboji naše další kvízy inspirované soutěží Na lovu. Utkejte se také s Doktorem Vševědem, Kalkulátorem, Kvízovou dámou nebo Belladonnou.

Zdroje článku: