Ivan Lupták z Ordinace v růžové zahradě 2 se živí jako číšník. Jak mu tato profese sedí?

Ivan Lupták z Ordinace v růžové zahradě 2 se živí jako číšník. Jak mu tato profese sedí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po tom, co se Lucie rozhodla odjet na nějaký čas do zahraničí, ujali se baru U Čerta dvě jiné hvězdy Ordinace - Vojta Kratochvíl (Ivan Lupták) a Marek Doležal (Štěpán Benoni). Vzali to jako obrovskou výzvu, protože provozováním restaurace byli dosud nepolíbení. Vojta váhal, zda se vydat tímto směrem, ale po tom, co mu Marek navrhl, že do toho půjdou společně, spanilá barová jízda dvou lékařů kamenické nemocnice může začít.

Vyhazov z nemocnice

Vojta byl donucen opustit nemocnici po tom, co vyplulo na povrch, že kryl Beátu. Darina, finanční ředitelka a matka bývalého ředitele Patrika Máry, ho vyprovodila tak rychle, že se Vojtěch nestačil ani rozhlédnout, co bude dál dělat. Když mu spadla do klína nabídka vést oblíbený bar U Čerta, kde se schází smetánka z celého seriálu, přijal to jako nový impuls a s přispěním Marka se do toho společně obuli. 

Vojta coby skutečný číšník a provozovatel restaurace

Jak ale Ivan Lupták, představitel Vojty Kratochvíla, přiznal, provozovat restauraci není žádný med. Na place měl v seriálu všehovšudy osm hostů dohromady a zmatek, stres a roztěkanost byly na světě. Ivan si po této zkušenosti vzpomíná, jak se pokaždé posmíval svým dvěma starším bratrům, kteří provozují vlastní podniky, že je to těžká práce. Dnes už jim dává za pravdu a tomuto náročnému řemeslu by se rozhodně věnoval nechtěl, protože by dle jeho slov zkrachoval. 

Zdroj: Pavel Gwužď

Vrátí se do nemocnice?

Po tom, co se Vojta rozhodl vydat se na dráhu číšníka, přišla překvapivá novina, že se může vrátit zpět do nemocnice. S touto zprávou vyrukovala sama Darina po tom, co ji o to požádal jejich exkluzivní pacient, slavný fotbalista, kterému léčí v nemocnici poraněnou končetinu. Hlavní podíl na jeho návratu má sestřička Radka. 

Vojtěcha toto nečekané oznámení příjemně překvapí, ale nechce zklamat Marka a zároveň Darině nevěří. Jak to tak ale vypadá dle rozhovoru, který Ivan Lupták poskytl televizi Nova, do nemocnice se přece jen vrátí.