Irena Landová v slzách a opět je u toho Magda

Irena Landová v slzách a opět je u toho Magda
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Irena Landová je s Magdou nějakým způsobem propojena. Zažila s ní už několik krizí a přispěchala k ní i v případě, když jí její partner oznámil, že místo žádosti o ruku a svatby plánuje na Srí Lance studovat brouky. S tím Landová nepočítala a je stejně v koncích jako nedávno Magda, když od sebe odehnala Mirka. 

Z Magdy a Ireny nakonec budou dobré kamarádky

Že opravdové přátelství nezná jen sluníčkové počasí, o tom se přesvědčila Magda s Irenou, kterým osud opakovaně připravil vzájemnou konfrontaci. Chvíli to sice vypadalo, že Irena Landová Magdě neodpustí fakt, že jí jednou přebrala Prokopa a že jí lhala. Nakonec se ale bouře prohnala a Irena si k Magdě znovu našla cestu. Obě jsou svérázné, tvrdohlavé, ale také schopné hledat nejvhodnější životní řešení. Není divu, že se mezi nimi i díky jejich neshodám zformoval docela přátelský vztah.

Plánovala zásnuby a svatbu, místo toho stojí před bytem Magdy s láhví vína v ruce a s uslzeným obličejem. Ukázalo se, že ji její partner nechce žádat o ruku, nýbrž jí chce oznámit, že odjíždí na rok do zahraničí zkoumat brouky. To, jestli jim vztah na dálku bude klapat, je teď docela nepodstatné. Irena Landová se potřebuje ze šoku oklepat. A dovolená s Magdou je pro to jako dělaná.“

Magda s Irenou si zase začaly rozumět, Zdroj: TV Nova

Na společné dovolené si navzájem pofoukají bolavá srdce 

A protože Irena Landová nebyla jedinou ženou, které chlap dokonale zhatil její plány, rozhodla se Magda této situace využít a naplánovala společnou dovolenou s Landovou. Obě si totiž potřebují na chlapy pěkně od plic zanadávat a také si od nich odpočinout. Zároveň si potřebují dokázat, že jejich životní štěstí na mužích nezávisí. Vždyť odpočívat, užívat si dobrodružství a krásná panoramata mohou i bez nich. Na dovolené si Magda s Irenou navzájem pofoukají svá bolavá srdce a možná i vymyslí, jak nenadálou situaci uchopit. Třeba právě během této dovolené vznikne mezi Magdou a Irenou opravdové přátelství. Jedna v druhé může nalézt tolik potřebnou útěchu. 

Zdroj článku:
  • Autorský text