Hvězda Michaely Pecháčkové stoupá stále výš

Hvězda Michaely Pecháčkové stoupá stále výš
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Michaela Pecháčková byla svěžím závanem v seriálu ZOO, do kterého přestoupila většina herců ze Slunečné. Nebýt jí a některých dalších nových postav, možná by diváci ani nepoznali, že se jedná o jiný seriál. Ať už to bylo jakkoliv, pro herečku Pecháčkovou je ZOO příležitostí, jak zazářit, i když teď v něm musí překročit stín Burešové. 

Podaří se herečce Michaele Pecháčkové alespoň vyrovnat laťku, kterou pro ni nastavila Eva Burešová? 

Nelze pochybovat o tom, že je Michaela Pecháčková velmi sympatickou a talentovanou mladou herečkou, která si svým působením v seriálu ZOO rozšířila svou základnu fanoušků.

Ačkoliv v ZOO působí už od první chvíle (a dnes na televizních obrazovkách jede už asi 70. díl seriálu), po odchodu Evy Burešové upadla v diváckou nemilost. Scenáristé se totiž chybějící Burešovou a Urbana pokusili něčím zalepit, ale že by pro to zvolili vhodné lepidlo, to se říct nedá.

Možná měli spíše seriál ukončit, než ho uměle natahovat a divákům servírovat vedlejší postavy coby hlavní menu. Už jeden škraloup u diváků televize Prima má, a to za to, že si dovolila ukončit natáčení velmi oblíbeného seriálu Slunečná s Evou Burešovou v hlavní roli. Nevoli diváků televize ustála, když jim Burešovou přislíbila i v dalším seriálu.

Do něj koneckonců režiséři přelili velkou část herců ze Slunečné, a tak méně pozorní diváci mohli mít dokonce pocit, že Slunečná pokračuje. Teď se odvážili diváky nakrknout podruhé, a to paradoxně stejným způsobem.

Opět jim vzali jejich milovanou Burešovou. Aby díru po ní nějak zalepili, rozhodli se dát do popředí dějovou linku Sid a Haďáka. To ale diváky v žádném případě nenadchlo, což si skrze sociální sítě vylévají i na herečce Pecháčkové. 

Chtělo to možná změnit celý koncept. Místo toho scenáristé díru po Burešové jen tak ledabyle zašili. Místo ní prostě dali Michaelu Pecháčkovou ve víře, že se vše spraví. Jenže ono se to nejenže nespravilo, ale některé diváky to dokonce pobouřilo.

Díky mateřské Burešové se Pecháčková poprvé ocitla v nahrávacím studiu 

Scenáristé se rozhodli, že čas bez Burešové v seriálu zaplní dějovou linkou Sid a Haďáka. To se ale moc nepovedlo už proto, že někteří diváci nemohou talentovanou herečku ani cítit. Podle nich prý Pecháčková hodně přehrává a její roli jí jednoduše nevěří.

Michaela Pecháčková
Zdroj: FTV Prima | Michaela Pecháčková

Korunu tomu scenáristé nasadili i tehdy, když Pecháčkovou převlíkli do sexy kostýmu coby Lady Y a nechali ji zpívat místo Burešové. Pro Pecháčkovou to sice byla nová a velmi příjemná zkušenost, diváci už to ale tak pozitivně neviděli. A tak nezbývá nic jiného, než vydržet do jara, kdy už by se měla Burešová do seriálu vrátit. Bude mít ale ještě nějaké své fanoušky? Uvidíme!

Zdroje článku: