Hložánek už se vybarvuje. Zdražuje parkovné i svoz odpadu. U Venduly Jirkovi projde leccos, ale co ostatní voliči?

Hložánek už se vybarvuje. Zdražuje parkovné i svoz odpadu. U Venduly Jirkovi projde leccos, ale co ostatní voliči?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jirka Hložánek (herec Ondřej Havel) se po dlouhých třech letech vrátil do Ulice, aby to v ní rozbalil jako neotřelý a uvědomělý starosta, kterému leží na srdci blaho jeho občanů. Jeho pracovní nasazení mu lidé jednoznačně snědli i s navijákem. Hned, co se usadil do křesla starosty, však otočil. Zdražuje, co se dá. Co na to jeho voliči? 

Šarm a přesvědčovací schopnosti, které nejspíš zdědil po svém tátovi, se mladému Jirkovi Hložánkovi nedají upřít. Díky svým přednostem, atraktivnímu vzhledu a změně, kterou svým voličům nabízel, teď sedí na pozici svého táty. Sice způsobil rozepře v rodině, zato může lidem ukázat, že jde politika dělat i jinak. Jenže v nové pozici skoro ještě nezačal a už vznikají třecí plochy. Jirka s Lumírem totiž zjistili, že aby se dal utáhnout rozpočet jejich města, je zapotřebí zvednout ceny parkovného a svozu odpadu. Jenže o tom ve volební kampani nebyla ani zmínka. Je tak jasné, že se lidé začnou bouřit.

Obhájí si své rozhodnutí Jirka před svými voliči? Zdroj: TV Nova

Jak si tohle Jirka Hložánek obhájí? Navíc ani Lumír mu příliš nepomohl, když rovnou prohlásil, že za něco takového ho voliči sežerou i s botami. Jenže Lumírovi chybí Hložánkovo mládí, krása i šarm. A tak nejspíš to, co by Nyklovi neprošlo, za to voliči Hložánkovi ještě poděkují. Nutné je také dodat, že co se komunikace s voliči týče, dělá to Jirka mnohem rafinovaněji než jeho táta. A i kdyby se všichni jeho voliči k Jirkovi Hložánkovi obrátili zády, věrná mu zůstane Vendula z bistra, která by snad Hložánkovi podepsala opravdu cokoliv.

Hložánek se chystá lidem tahat peníze z kapes v rámci zvýšení cen svozu odpadu i parkovného. Co mu na to voliči asi poví? No líbit se jim to nebude. Teď záleží na tom, jak to Jirka podá a co jim nabídne jako protistranu? Uvidíme, věříme však, že v úplnou nemilost Jirka neupadne. Vždyť lidé u politiků s lhaním tak trochu při volbách počítají, no ne?

Jirka Hložánek se nebojí čelit palčivým tématům 

Jenže Jirka Hložánek v sebe i změnu, kterou prosazuje, věří. Je výjimkou potvrzující pravidlo a pro své voliče chce opravdu jen to nejlepší. Protože je přímým mužem, určitě se nebude před voliči schovávat za stolem a kolem zdražování nebude chodit jako kolem horké kaše. Svým voličům to řekne tak, jak to je, a svůj návrh určitě něčím vyváží. Jirka je prostě mužem na svém místě, který se práci věnuje 24 hodin denně. 

Na rozdíl od svého otce Jirka na své voliče žádné křivárny nechystá a Vendulka z bistra... Ta by se vám pod to klidně podepsala. Na Jirku se dívá jako na svatý obrázek a klidně by před voliče s nepříjemnou zprávou vystoupila sama. 

Zdroj článku:
  • Autorský text