Nejlepší halloweenské seriálové speciály, které vás pobaví a zároveň se postarají o správnou atmosféru

Nejlepší halloweenské seriálové speciály, které vás pobaví a zároveň se postarají o správnou atmosféru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Halloween už se pomalu blíží a s ním také plno duchů, čarodějnic, dýní, a hlavně děsivých příběhů a filmů. Pokud se ale nechcete jen třást strachy u hororů, seriálové speciály jsou tou nejlepší volbou. Pobavíte se u nich, ale zároveň navodíte tu správnou atmosféru. Které patří mezi ty nejlepší?

Zpátky do školy: Epidemiologie (S2E6)

Tato epizoda by se dokonce dala popsat jako nejlepší z celého seriálu. Seriál se zajímavými postavami a prostředím veřejné vysoké školy vynáší posedlost popkulturuou na úplně jinou úrověň a nebudete schopní se u něj přestat smát. A právě tento díl humor celého seriálu skvěle vystihuje.

Děkan totiž pro studenty koupí levné maso do tacos, které si udělají na hallowenské party. Nakonec se ale ukáže, že šlo o experiment armády Spojených států a každý, kdo tuto substanci pozře, se promění na zombie. Hlavní hrdinové se celou situaci budou samozřejmě jako vždy snažit zachránit.

Stranger things: koledu, ty exote (S2E2)

Stranger Things se stává stále populárnějším a kvůli jeho děsivému příběhu a podivným věcem, které se v Hawkins dějí, byste nejspíš halloweenský díl v seriálu ani nečekali. Právě to je na něm ale zajímavé.

Je hezké vidět, jak si postavy aspoň na chvíli užívají zábavy, mají kostýmy Krotitelů duchů a společně koledují. Aspoň projednou se tedy nemusí zabývat svými problémy či zabíjet demogorgony. Navíc se dozvídáme více o Max, o vztahu Hoppera a Eleven a také se to začne hodně měnit mezi Nancy, Jonathanem a Stevem.

Simpsonovi: Speciální čarodějnický díl V. (S6E6)

Simpsonovi se staly kultem a fenoménem po celém světě, a tak není divu, že i jejich halloweenské speciály si získaly tolik obdivu. Speciálních čarodějnických dílů je v seriálu celá řada, ale právě tento tak trochu vybočuje z řady.

Jsou v něm tři příběhy plné děsu i zábavy, které pobaví snad ještě více něž ostatní díly tohoto bláznivého seriálu. Navíc v něm najdete i parodie na filmy a šílené scénaře, které vás zkrátka hned rozesmějí.

Kancl: Máš padáka (S2E5)

Podobně jako u ostatních seriálů, i tento halloweenský speciál se od ostatních epizod hodně liší. Narozdíl od obvyklého humoru a vtipkování tu totiž jde spíše o drama.

Kvůli škrtům v rozpočtu musí Michael někoho na Halloween vyhodit. Jeho snaha udělat to co nejméně bolestivé vše jen zhoršuje a díl se vás nakonec skutečně dotkne, protože z Michaela opět udělá nesnesitelného záporáka, a to zrovna, když už jsme ho začali mít trochu rádi.

Přátelé: Halloween (S8E6)

Halloweenský speciál přátel, to je stará, ale spolehlivá klasika, která potěší, přinese vlnu nostalgie a vzpomínek a zároveň se u ní upřímně zasmějete.

Chandler a Monica v tomto díle pořádají halloweenskou party, na které se toho plno pokazí, což je pro nás samozřejmě naprosto k popukání. Objeví se i neobvyklí hosté a vtipné kostýmy - Rossova brambora, Chandlerův růžový králíček nebo Joey jako Chandler. na chvilku si tedy prostě odpočiňte od hororů a pobavte se s touto zábavnou partičkou.

 

Zdroje: