FOTOKVÍZ: Vánoce bez českých pohádek a našeho kvízu by byly mnohem méně veselé

FOTOKVÍZ: Vánoce bez českých pohádek a našeho kvízu by byly mnohem méně veselé
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vůně cukroví, zářivý stromeček, oheň v krbu a nestárnoucí české pohádky v televizi, prostě idyla. K dokonalosti už schází jenom chvilka odreagování u našeho fotokvízu, díky němuž se přesvědčíte, jak dobře ty legendární pohádky opravdu znáte.

Štědrý den klepe na dveře, ale nějaká ta chvilka do jeho příchodu ještě zbývá, tak proč si čekání nezpestřit naším zábavným fotokvízem? Ten vás přesune do světa českých pohádek, v nichž nechybí napětí, láska, humor ani poučení. Vraťte se znovu do svých oblíbených příběhů a připomeňte si nejznámější scény s výtečnými českými herci v hlavních i vedlejších rolích. Pohádky koneckonců k nejkrásnějším svátkům v roce patří, a přestože by je člověk mohl odříkat celé zpaměti, stejně se na ně s radostí podívá i letos.

Podobně jako hrdinové daných pohádek budete muset také prokázat, že máte dobrý postřeh, ostrý zrak a bystrou mysl. Jedině s takovou výbavou si totiž povšimnete nejdrobnějších detailů, které jsou v rozpoznávání určitých momentů zásadní. Přece jen musíte správně přiřadit fotografie k názvům konkrétních filmů. Pusťte se do toho a snad se i příjemně odreagujete od každodenního stresu.

Líbil se vám fotokvíz zaměřený na známé české pohádky? Pokud ano, určitě se s chutí pokusíte zdolat také naše další pohádkové kvízy. Přejeme vám hodně štěstí.

Zdroj článku:
  • Autorský text