Drbárna ze ZOO: Zlobivá zrzka přijde rozvířit trochu zatuchlé seriálové ovzduší

Drbárna ze ZOO: Zlobivá zrzka přijde rozvířit trochu zatuchlé seriálové ovzduší
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nová postava má být údajně tak zkažená, zákeřná a nebezpečná, že Markéta ve své původní podobě byla hotový anděl. Zrzka Denisa Nesvačilová znovu předvádí, že má hroší kůži.

Zatímco většina žen v jejím postavení „rozvracečky rodiny“ a „zhrzené milenky“ by se na čas stáhla a vyčkala, až se novináři a čtenáři bulváru začnou pohoršovat nad někým ještě zkaženějším, než je ona, sebevědomá zrzka svou negativní popularitu dokázala využít naplno a jak to tak vypadá, v záporných postavách si začíná libovat.

To už seriálovým divákům předvedla ve velice vydařeném primáckém seriálu Půlnoční zpověď. Tam dokázala i v minimálním prostoru, který její postava dostala, vytvořit nesnesitelnou influencerku, která pila krev každému, kdo ji znal, a nikdo rozhodně nelitoval, že skončila mrtvá.

Zatímco v seriálu Pálava byla šedou myškou s dobrým srdcem, která nikoho nezajímala, její nová postava v ZOO má přivést na obrazovky pořádný rozruch. Její postava má mít spojenou dějovou linku s Charliem, ale ten se radovat nebude.

Je jasné, že poté, co zmizí Albert, musí být záporná postava nahrazená jinou. Navíc, z Alberta se už stával moc velký dobrák, a dokonce to vypadá, že se snad konečně dočká úspěchu v lovu na kořist, na kterou má dlouho políčeno. Jen tak mimochodem se ještě stihne před odchodem zaplést s Markétou.

Nesvačilová a Kolečko
Nesvačilová a Kolečko | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Denisa Nesvačilová (31) má velké štěstí, že se na natáčení nebude moc potkávat s Evou Burešovou a Pavlou Tomicovou.

Pro Evu Burešovou je chování Nesvačilové velkým zklamáním. Herečky už se potkaly v seriálu Slunečná, kde se postava Nesvačilové snažila Týně přebrat Janka Linharta. Diváci seriálu si to vztáhly na herečku a rozhodně ji nešetřili. Bylo jí dokonce vyhrožováno. Burešová se tenkrát kolegyně zastala a nechala se slyšet, že jsou v reálu kamarádky a že si kritiku za roli nezaslouží.

Jenže uplynul nějaký čas a Nesvačilová se začala snažit s použitím všech ženských zbraní ulovit Petra Kolečka, který však už partnerku měl a s ní dítě. Na to většinou ženy žijící ve spokojeném vztahu nereagují dobře, a i Burešová se nechala slyšet, že nemá ráda lidi, kteří nabourávají vztahy. Přátelství, které vyzdvihovala během Slunečné, tak nejspíš vzalo za své.

Velkou podporu během natáčení ZOO zřejmě nebude mít ani ze strany Pavly Tomicové, která se v uplynulých měsících musela vyrovnat s odchodem svého dlouholetého manžela, kterého ji odloudila herecká kolegyně Kociánová, se kterou se potkávala na natáčení v seriálu Slunečná. A mezi ženami panuje v těchto situacích solidarita, takže z ženského osazenstva se nejspíš přátelského prostředí nedočká.

Rozhodně nebude oblíbená ani její postava, protože Charlie se konečně po dlouhém otálení dal dohromady s Katkou a už tvoří stabilní pár. Nesvačilová pravděpodobně vytvoří postavu, která vypluje z Charlieho minulosti, a buď se mu bude chtít mstít, anebo s ním měla nějakou aférku a bude si ho nárokovat. Ani v jednom případě to nevypadá dobře pro Katku, a ta je mezi diváky oblíbená.

Z nové postavy nebude zřejmě nadšená ani Tereza Brodská, která prostřednictvím sociálních sítí podporovala Anetu Vignerovou a jejího syna Jiříka právě v období, kdy Kolečko považoval za vrchol zábavy přelétat od partnerky k milence a nijak se tím netajil.

Zdroje článku: