Drbárna ze ZOO: Viky ukáže, že má pěkně ostré lokty, Danuše zavaří Ovčíkovi a Kristýna žasne nad Albertem

Drbárna ze ZOO: Viky ukáže, že má pěkně ostré lokty, Danuše zavaří Ovčíkovi a Kristýna žasne nad Albertem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid stále nechápe, proč by někdo chtěl unést Lenku Hrabalovou. Vzpomíná si na svůj únos, ve kterém hrály hlavní roli peníze. To dávalo smysl. Jenže Hrabalová není bohatá, není ani slavná. V jejím případě je pro Sid únos záhadou.

Viky má úplně jiné starosti. Už po ránu dostane dopis od advokáta Císařové. Ten jí vyhrožuje, že má okamžitě přestat s výrobou bodýček, které údajně okopírovala od Císařové. Viky zkouší herecké hvězdě volat, ta jí ale telefon nebere.

V ZOO je živo. V infocentru je naštvaná Lenka Hrabalová, která místo dovolené musela nastoupit do práce, protože její kolegyně Uhlířová nepřišla do práce a nebere telefon. Ani šestnáctý hovor nepřijala. Je totiž přivázaná na židli s roubíkem.

Uhlířová udělala zásadní chybu a vydala se na rande, které si domluvila přes seznamku její kolegyně Hrabalová. Ocitla se tak v situaci, která byla úplně stejná jako ta, kterou viděl Adam ve své vizi v souvislosti s Hrabalovou.

Ale právě díky této vizi má Uhlířová šanci, že její dobrodružství nakonec dobře dopadne. Její vyšinutý nápadník není policii úplně neznámý – když všechny detaily zapadnou na správné místo, policie zasáhne a Uhlířová vyvázne.

Charlie má další plán. Ovčík hledá novou pracovní sílu na místo sekretářky, která mu odchází na mateřskou dovolenou, a Charlie na konkurs poslal svého člověka. Ten ale neuspěl, protože Ovčík si vybral mladou a hezkou adeptku.

Poté, co Raula někdo přepadne v chatě u rybníka, Danuše opět sleví ze svých morálních zásad, protože je jasné, že za přepadením je opět Ovčík. Tak vznikne pekelný plán, který paní Ovčíkové otevře oči a dopřeje jí, aby svého manžela přistihla při nevěře. To by mohlo nedotknutelného podnikatele hodně oslabit, hlavně kdyby došlo na dělení majetku.

Viky se nakonec přece jen rozhodne, že požádá o právní pomoc Markétu. To se ukáže jako dobrá volba. Poté, co si Markéta vyslechne telefonát od Císařové, slíbí Viky pomoc, která povede k vítězství nad Císařovou. Markéta to sice pojme netradičně a využije služeb bulváru, kdy nelichotivý článek neudělá herecké hvězdě Císařové dobrou reklamu, ale její řešení zafunguje.

Jitka Sedláčková v ZOO jako Helena Pechová
Jitka Sedláčková v ZOO jako Helena Pechová | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Helena Pechová dostane od filmařů zprávu, že natáčení začne dříve, než bylo v plánu. Jenže Roklová Pechovou nechce uvolnit. Nemá nikoho, kdo by ji nahradil. Pechová také nemá úspěch, když hledá mezi kolegy někoho, kdo by jí pomohl. Je tak rozhodnutá, že dá v ZOO výpověď. Je jen jediný člověk, který by ji mohl plnohodnotně nahradit. Tereza tak bude muset odložit romantický výlet s Markem a vrátit se do ZOO.

Albert je jako vyměněný a na Kristýnu udělá velký dojem, když dokáže zvládnout chaotickou situaci během projížďky po ZOO, kdy neukázněný návštěvník vyleze z automobilu v zóně, kde se pohybují lvi. Nejen, že oživí dusícího se návštěvníka, ale dokáže výpravu ochránit v nebezpečné zóně před šelmami. A nakonec si Albert ani nepřivlastní všechny zásluhy a pochvalu dostane i Kristýna.

Zdroje článku: