Drbárna ze ZOO: Najde tajný spolek konečně způsob, jak se zbavit Dominiky? Markéta nahrazuje v Charlieho partě Danuši

Drbárna ze ZOO: Najde tajný spolek konečně způsob, jak se zbavit Dominiky? Markéta nahrazuje v Charlieho partě Danuši
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky a Filip řeší jiné problémy. Pokud si ještě před časem mysleli, že Ben a Sofie jsou trošku rozmazlené děti, které nemají nastavené mantinely, tak s příchodem Josefíny jsou děti od Petra spíše jako dva roztomilí andílci. Josefína má zřejmě pocit, že byla matkou odložena, a zlobí.

Postrach Josefína

Jenže nejde jen o to, že se do školy zmaluje jako klaun, ale její řádění má i finanční dopad na Filipovu peněženku. Josefína se nezastaví před ničím, a kromě placení účtu za deratizaci kantýny v ZOO čeká Filipa i úhrada opravy auta, které jen tak z nudy Josefína poničila. Přišlo jí také velmi vtipné tajně počmárat Viky její trička s fotografiemi.

Náladu jí pokazila skutečnost, že se popsaná trička lidem líbí, takže tentokrát jí její záměr škodit za každou cenu nevyšel. Filipovi a Viky je už jasné, že s tímto dítětem to nebude snadné a ještě si spolu užijí. Malá zákeřnice si ani není vědomá toho, jak špatně se chová, a má pocit, že si může dovolit úplně všechno.

Márty je zahnaný do kouta

Chladnokrevnost, s jakou „válečný hrdina“ přepadl ženu, které ještě před pár hodinami vyznával lásku, je alarmující. Vypadalo to, že to nedělal poprvé – choval se naprosto suverénně.

Márty sice zkoušel Bejdovou, která chtěla vrátit prsten po matce, obelstít jiným prstenem, jenže se přepočítal. Vytrvalé ženy se tak nezbavil, a navíc už ho opakovaně v její společnosti viděla Sid a opět si vytvořila dojem, že Márty její matku podvádí. Bývalý voják se tak rozhodl jednat a prsten, který dal Alici, si vzal zpět opravdu dost podivným způsobem. Alici nechal ležet vedle auta, kde ji přepadl, a v klidu odešel.

Zdroj: FTV Prima

Markéta jako další člen Charlieho bandy

Danuše dala své partě vědět, že kvůli větší pracovní vytíženosti už se nemůže věnovat spolku, který se zatím bez úspěchu snaží Dominice trochu znepříjemnit život. Charlie přišel s tím, že by ji mohla nahradit Markéta. Tereza, Izabela a Ilonka z jeho nápadu nebyly nadšené. Břéťa si však připomněl, jaké peklo ze života dokázala Markéta udělat Petrovi. A měl hned jasno! S tou spolupracovat nikdy nebude! Nevěří jí a je to pěkná mrcha.

Názor však změnil v baru, kde se s právničkou potkal. Markéta měla ty správné argumenty. Na boj s potvorou je potřeba mít k ruce další potvoru. Navíc znalou práva a bez morálních zásad. Nakonec, možná právě Markéta by mohla přijít s něčím, co by konečně Dominice mohlo uškodit.

Hubáčková je babičkou proti své vůli

Chudinka Petra netušila, jaký bič si na sebe plete. Nabídla se Fandovi a Sylvě, že jim pohlídá děti, aby měli čas na sebe. Jenže už po chvíli zjistila, že jí role babičky hodně otravuje. Děti sice dokázala zabavit, ale sama byla z hlídání vyřízená. Fandovi to druhý den řekla, ale Sylva už to vzala jako samozřejmost, že si další den děti zase vezme. Nakonec za ni zaskočila Helena, ale Petře je jasné, že to není řešení, a bude to muset Sylvě nějak šetrně vysvětlit.

Zdroje článku: