Drbárna ze ZOO: Fanoušci seriálu dychtí po okamžiku, kdy přiletí čáp. Bude to holka, nebo kluk? Podívejte se, jak je vidí umělá inteligence

Drbárna ze ZOO: Fanoušci seriálu dychtí po okamžiku, kdy přiletí čáp. Bude to holka, nebo kluk? Podívejte se, jak je vidí umělá inteligence
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál je plný mladých lidí, kteří prožívají radosti i strasti ve vztahu, ale moc dětí se zatím v seriálu nenarodilo. Výjimkou je Viky a Marika. Ani jedna dítě neplánovala, Viky na něj nakonec zůstala sama. Marika a Kamil také nemají nejlepší vyhlídky.

Rodičovské povinnosti už pár let plní i Vojta, ale ani jeho manželství nebylo moc dobré. Ve vztahu to měl jako na horské dráze a po tragické nehodě zůstal na malého syna sám. Přestože to ze začátku nevypadalo na pevný vztah, nakonec se dal dohromady s Izabelou. V té době už Marek kroužil kolem Terezy, ale věčně nerozhodný barman zůstal nakonec ve vztahu za Vojtou hodně pozadu.

Vojta s Terezou by tak mohli být prvním párem, který se vezme, najde si bydlení a přivede na svět potomka, který bude vyrůstat v normální rodině. A mohly by to být klidně rovnou děti dvě. U dvojčat se to někdy stává a vzhledem k tomu, že jeden čas to bylo v seriálu dvojčaty doslova našlapáno, tak třeba to tvůrce napadne, přestože natáčení by bylo asi náročnější.

Jak vidí odrostlejší potomky umělá inteligence, se můžete podívat. Nezbývá než doufat, že autor scénáře nezapomene na tu drobnost, že je Izabela těhotná.

A kdo by mohl být další?

potomci Sid a Adama
potomci Sid a Adama | Zdroj: Zuzana Nová / Midjourney

Sid a Adam už tvoří stabilní pár a nějaký čas spolu žijí. Už si zkusili i krizové okamžiky a odloučení. Ani jeden z nich nemá ambice dělat pracovní kariéru a jsou spokojení s prací, kterou mají. Nežijí ani žádným bujarým společenským životem, necestují a jsou v dobré zdravotní kondici. Oba se v minulosti vyjádřili k tomu, že spolu děti chtějí mít.

Potom sice přišlo období, kdy scenárista nevěděl, kudy kam, a tak otravoval diváky s vizemi, na základě kterých Adam usoudil, že by Sid mohla u porodu jejich potomka zemřít. Vypadá to ale, že vize jsou zapomenutou záležitostí, takže nic mladé dvojici nestojí v cestě. Do konce seriálu by to ještě mohli stihnout.

Také by si tvůrci mohli vzpomenout, že už je tomu dost dávno, co Adam dostal peníze z životní pojistky rodičů a investoval je do bydlení, které se mělo stavět. České stavitelství sice není rekordmanem v rychlosti, ale už by pomalu mohlo být dostavěno. Mladému páru by se určitě dítě vychovávalo lépe v novém prostorném bytě než ve sklepení, kde má Adam garsonku.

Navíc, děti by podle umělé inteligence byly opravdu povedené.

A do třetice

potomci Viky a Filipa
potomci Viky a Filipa | Zdroj: Zuzana Nová / Midjourney

Viky ráda dělá všechno složitě, ale v současné době má po svém boku Filipa, který už dokázal všechny kolem přesvědčit, že je rodinný typ. Nejenže se stará o Petříka, ale zvládá dost dobře hlídat i odrostlejší děti od Petra.

Konečně je to muž, kterému nevadí, že je Viky panovačná, náladová a spíše bere, než dává. Toho by měla Viky využít a dát také dítě Filipovi, který určitě po vlastním potomkovi touží. Sama pocítila radost, když zjistila, že má sestry, takže by měla Petříkovi pořídit sourozence, kterého bude mít ve svém životě nejen tehdy, když bude Petr potřebovat odložit Bena a Sofii kvůli své práci.

Podobou s otcem by potomci Filipa podle umělé inteligence nezapřeli. Děvče i kluk mají jeho rysy.

Zdroj článku:
  • Autorský text