Drbárna ze ZOO: Anežka se opila do bezvědomí, Krásný sbalil mámu Adélky a Viky se nazdobila jako bonboniéra

Drbárna ze ZOO: Anežka se opila do bezvědomí, Krásný sbalil mámu Adélky a Viky se nazdobila jako bonboniéra
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adama hned tak něco nenaštve, ale Edovo rande, které dostalo jeho kamarádku do ohrožení života, už bylo i na něj moc. Musel se hodně ovládat, aby Edovi nedal pár facek. Ale ještě horší bylo pomyšlení, že se někomu vůbec k hadům podařilo dostat. Ochranka selhala a podle Eda ani zamčené dveře nebyly překážkou.

Budoucí dědic sklářského impéria si myslel, že mu klukovina projde, protože zdravotní stav kamarádky už se v nemocnici zlepšil. Její rodiče mají na věc jiný názor a rozhodli se Eda žalovat. Ani finanční vyrovnání od Sidonie je nepřesvědčilo ke smírnějšímu řešení. Ed tak musí počítat s tím, že ho čeká soud, a babička trvá na tom, že si soudní výlohy bude platit sám, aby z nepříjemnosti byl alespoň nějaký výchovný efekt. Ed tak hledá práci a ve hře je i brigáda v ZOO.

Malá zlodějka přistižená při činu

Filip přistihl Josefínu, jak mu krade peníze, a rozmazlená slečna si zřejmě hned postěžovala matce. Ta usoudila, že raději Josefínu svěří do péče kamarádky, která se bez ohlášení objevila a holku si odvedla. Ve stejný čas se Filip dozvěděl, že se vrátil do Bruselu Petr, a tak se domů vrací i Ben a Sofie. Najednou zůstal v bytě až moc velký klid.

Viky se snažila přicestovat domů dříve, aby se s dětmi ještě stihla pozdravit, ale kvůli zpoždění letu už je nestihla. Tak alespoň udělala Filipovi módní přehlídku v podivných šatech z Milána, ale její přítel měl úplně jiné myšlenky, než obdivovat italskou módu. Hezkou chvilku jim však pokazila Josefína, které se v nové péči nelíbilo a usoudila, že u Filipa to přece jen bude lepší.

Anežčino zklamání skončilo voláním záchranky

Anežka vzala svého bývalého manžela na milost a dospěla k názoru, že se změnil a je to úplně jiný Robert, než jakého před léty opustila. Eliška tak dospěla k rozhodnutí, že by přece jen do Afriky mohla odjet. Nabídka na účast v expedici se stala ještě atraktivnější, když jí bylo nabídnuto, že by celou expedici mohla vést.

Jenže potom se to zase všechno zamíchalo. Krásný se rozhodně nezměnil. Když potkal v infocentru mámu od Adélky, nedalo mu moc práce jí sbalit. Plány, že si s Anežkou vyrazí v obytňáku do světa, tak dostaly jinou podobu. Do světa se vydají jen Anežčiny úspory, které jí Krásný ukradl, aby si mohl vyjet s novou láskou.

Pro Anežku to bylo tvrdé procitnutí a v práci zaháněla smutek popíjením lihu. To nebyl nejšťastnější nápad a Petra našla svou starší kolegyni v bezvědomí na podlaze. Eliška usoudila, že máma bude potřebovat její podporu, a to se neslučuje s její dobrodružnou výpravou do Afriky.

Zdroj: FTV Prima

Návrat ztraceného otce

Alespoň někdo slaví úspěch. Dvojčata konečně našla nezvedeného otce. Ten se ukrýval v malé chatě, o které nikdo nevěděl. Bláhový podvodníček si myslel, že když bude předstírat zmizení, pojišťovna vyplatí jeho dcerám desetimilionovou pojistku. Charlie se mu vysmál, že tak jednoduché to není a bude to trvat řadu let, než se holky peněz dočkají. Tereza s Izabelou se rozhodly, že otce přemluví, aby si hloupý nápad rozmyslel. Má přece další dvě nedospělé dcery, které ho milují, a ty by tak přišly o otce.

Marie se těší do penze

Marie Roklová už se definitivně rozhodla, že odejde do důchodu. ZOO zrovna získala prestižní ocenění, Helena Pechová dostala ze Španělska finanční nabídku na výzkumný projekt, Albert přes počáteční neúspěch zřejmě sežene finance na virtuální pavilon a Filipova fotografie se stane součástí kampaně na podporu cestovního ruchu. Roklová dospěla k závěru, že právě v tak úspěšném období by měla odejít, protože už těžko přijde moment, kdy by se sešlo tolik dobrých zpráv najednou.

Zdroje článku: