Jakub dnes prozradí Věrce, že s ním Karla chodila a pak ho dohnala k sebevraždě. Jak s tím paní Marečková naloží?

Jakub dnes prozradí Věrce, že s ním Karla chodila a pak ho dohnala k sebevraždě. Jak s tím paní Marečková naloží?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Věrka se Jakubovi snaží vyhýbat, ale on si na ni počká a rovnou jí vmete do tváře bolestnou pravdu o Karle. Uvěří mu Věrka? Najde Karla způsob, jak vše vysvětlit a neztratit rodinu? Luboš mezitím řeší vlastní starosti s novou prací a Lumíra zase trápí, že Lexík nemá rád Kateřinu.

Byl jsem Karliným milencem, řekne Jakub Věrce

Věrka si na radu Karly zablokovala Jakubovo číslo, jelikož ji neustále naháněl. Nic se tím ale nevyřeší, protože Jakub si na Věrku počíhá přímo na ulici. Štve ho, že na něj Karla hází špínu, aby ze situace sama vyšla bez poskvrnky. Proto Věrce vmete do tváře nepříjemnou pravdu.

Prozradí jí, že byl Karliným milencem. Ona ho pak odkopla a dohnala k sebevraždě. To se asi moc dobře neposlouchá, že? Věrka mu odmítne věnovat další pozornost, ale samozřejmě to v ní po zbytek dne hlodá. Nemá příležitost promluvit si přímo s Karlou, jenže nevydrží nečinně sedět, a tak zavolá Jakubovi a domluví si s ním schůzku. Co dalšího jí pan scenárista napovídá? Podaří se Karle udržet rodinu pohromadě?

Luboš si našel práci, zatím ale jen utrácí

Lubošova radost z toho, že našel práci, pomalu opadá. Zatím totiž ještě nic nevydělal, jen do toho vráží další peníze. Nejdřív si musel pořídit novější telefon, do kterého by se dala nainstalovat potřebná aplikace. Zároveň si však nechtěl kupovat úplně nový. Bruno mu pomůže aplikaci nainstalovat a Luboše trochu zneklidňuje, že se v ní vůbec nevyzná. První den mu ale má při rozvážení jídla asistovat jakýsi mladík – snad to tedy dobře dopadne.

Lexík požádá tátu, aby Kateřinu už nikdy nezval

Během výletu se Lexík choval ke Kateřině přátelsky, tak proč je zase odměřený? Lumír mu nerozumí! Vždyť koho lepšího by si mohl přát po tátově boku? Ingrid má jednoduchou odpověď – přece mámu. Lexík vnímá Kateřinu jako dvě různé osoby.

Na výletě to byla kamarádka Krabice, ale když vejde k němu domů a pokouší se včlenit do rodiny, najednou je to Kateřina, kterou už zkrátka nemá rád. Mnohem radši by po tátově boku viděl Ingrid, jež se chlapci pokusí vysvětlit, že existují různé druhy lásky. A že nemusí mít Kateřinu rád, ale protože má rád tátu, měl by se snažit s ní vycházet.

Zdá se, že to Lexík chápe, jenže když si to chce Lumír ověřit a ujistí ho, že pro něj bude vždycky nejdůležitějším člověkem on, Lexík využije příležitosti a požádá tátu, aby Kateřinu už nikdy nezval. Co si teď Lumír počne?

Lexík o Kateřině nechce ani slyšet, Zdroj: TV Nova

Anežka si myslí na prestižní ekologickou stáž

Za úspěch v olympiádě si Anežka, Svatka a Žofka vysloužily stáž v ekologickém středisku ve Švýcarsku. Kvůli nedostatku financí však může jet pouze jedna z nich. Vrazí to mezi ně klín, nebo se dokážou rozumně domluvit? Nejspíš by měla jet Anežka, která ve třídě platí za jakousi ekologickou vůdkyni.

Dívka ovšem docela pochybuje o tom, že by ji rodiče nechali jet samotnou. Magda se pokusí na Prokopovi vyškemrat, aby našel způsob, jak do Švýcarska dostat všechny tři studentky, ale ten má chudák jiné starosti. Práce ředitele ho vyčerpává, v podstatě nedělá nic jiného, než že vyplňuje nějaké žádosti a vyřizuje papíry. Kňourá, že za ním neustále někdo chodí a něco od něj chce.

Zdroj článku:
  • Autorský text