Carrie a její partneři: od perfektních mužů až po katastrofální omyly

Carrie a její partneři: od perfektních mužů až po katastrofální omyly
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mužů vystřídala Carrie během několika sezón Sexu ve městě docela dost. Někteří v jejím životě setrvali déle, jiní se jen mihli. Od některých by přijala pozvánku na rande snad kterákoliv žena, jiní byli tak příšerní, že nestojí ani za pozdrav.

Bill Kelley

Bill je ten sexy prošedivělý politik, který Carrie okouzlil svým šarmantním chováním. Ona podporovala jeho politickou kariéru, jemu se zas líbily její sloupky o sexu. Jaké však bylo Carriyno překvapení, když ji Bill požádal, aby na něj v posteli čůrala. Když se odvážila přiznat, že s tím není úplně v pohodě, ale je ochotná na tom pracovat, tvrdě jí odpálkoval. Není třeba se snažit, protože jeho volební tým usoudil, že se nehodí, aby chodil s někým, kdo tak otevřeně píše o sexu. Carrie tenhle rozchod vyřešila po svém – o otázce zdali při sexu na partnera čůrat či nečůrat napsala článek. A nezastírala, že tento požadavek vznesl „nejmenovaný politik“. Zkrátka – na hrubý pytel, hrubá záplata!

Čtěte také: Jak dnes vypadá a co dělá seriálová Carrie 16 let po skončení Sexu ve městě? Před svatbou randila s Iron Manem

Jack Berger

Vtipný, hezký a navíc taky spisovatel. Mohlo by se zdát, že je pro Carrie perfektní. Ale zatímco jeho kariéra začala stagnovat, ta její se rozjížděla a on to nedokázal unést. Ačkoliv Carrie dělala všechno proto, aby ho podpořila, moc se to nedařilo. Stal se z něj protivný morous a nakonec se s Carrie rozešel pomocí vzkazu na nalepovacím lístečku. Opravdu drsný způsob, jak opustit partnerku. 

Aleksandr Petrovsky

Na začátku gentleman a muž, který se nebál vyjádřit své city. Vztah bral navíc vážně a neměl problémy se závazky, Carrie dokonce nabídl společné soužití v Paříži, a ačkoliv na ní trochu tlačil, nakonec se zdálo, že tam budou šťastní. Ale Carrie si ve vší té zamilovanosti neuvědomila, jak moc je Aleksandr oddaný své práci a v Paříži, kde kromě něj nikoho neměla, si uvědomila, že takhle žít nemůže. A potom přišla ta nešťastná facka… Tahle velká láska zkrátka taky nedopadla úplně dobře.

Čtěte také: Lorelai Gilmorová a její muži: Od dokonalých partnerů až po absolutní pohromu

Pan Božský

Když se to vezme kolem a kolem, Carrie na chlapy neměla moc dobrý vkus. Božský sice byl vtipný a charismatický, ale taky naprosto nepoužitelný. Měl strach ze závazků, nedokázal s Carrie mluvit na rovinu a nevěděl, co chce. Ani Carrie mu nedokázala v klidu říct, co jí vadí a co chce a tak to s nimi bylo jedno velké nahoru a dolů. V reálném životě by si nejspíš ublížili natolik, že by jeden druhého nechtěl ani vidět. Ale Carrie očividně překousne tolik zklamání, co by jiným stačilo na deset životů a Božský na konci zázračně prozřel, takže se pohádka dočkala šťastného konce.

Aidan Shaw

Aidan byl nejen slaďoušek, ale navíc hodný, šikovný, zodpovědný, Carrie opravdu miloval, měl rád její kamarádky a byl ochotný jí odpustit i nevěru a to, že se s Božským nadále stýkala. Prostě dokonalý muž. Možná až moc. Některé divačky si sice přály, aby skončili spolu, ale nikdo není tak bezchybný. A navíc byl Aidan tak trošku nudný. A je jasné, že Carrie tohle nemohla vydržet dlouho.