Big Brother: Devět týdnů ztráty soukromí přinese jednomu z účastníků výhru 2,5 milionu korun

Big Brother: Devět týdnů ztráty soukromí přinese jednomu z účastníků výhru 2,5 milionu korun
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Reality show, která se opět celosvětově vrací na výsluní, se blíží. Nikdo ji nechce, všichni ji mají za trapný nesmysl, ale stejně se najde dost diváků, kteří budou osud šestnácti lidí sledovat, pohoršovat se a vše komentovat. Dveře do luxusní vily se otevřou už v pondělí a můžete být u toho.

Účastníci z Česka a Slovenska v pondělí odstartují jednu z největších zkoušek svého života a diváci Voyo budou u toho. Spolubydlící v domě Big Brothera budou během svého pobytu plnit úkoly a v případě nesplnění je čeká trest. Každou sobotu bude v přímém přenosu vystěhován jeden z obyvatel domu. O tom, kdo to bude, rozhodnou diváci pomocí aplikace, která je již nyní ke stažení.

Spolubydlící přivítá moderní, plně zařízený a vybavený dům Big Brothera, který se rozkládá na 350 m2. Jeho součástí je prostorný obývací pokoj, plně vybavená moderní kuchyně a jídelna, kde má každý ze spolubydlících k dispozici židli u velkého společného stolu. Nedílnou součástí domu je velká ložnice. Jedna postel je oddělena v samostatném prostoru skleněnou stěnou. V tomto prostoru bude vždy bydlet současný pán domu, který bude mít kromě této výhody i samostatnou koupelnu.

Všichni ostatní spolubydlící se budou muset spokojit s jednou společnou koupelnou. Součástí domu je také wellness s velkým bazénem a posilovnou. K dispozici je také zpovědnice, což je prostor, ve kterém si dotyčný spolubydlící bude moci promluvit s Big Brotherem o samotě. Jediným místem, které patří k domu a je venku, je dvorek, kde je několik lehátek, altán a samostatné venkovní posezení. Pohledem do okolí se však soutěžící nepokochají a uvidí jen oblohu.  V domě je také záhadná místnost a skrytý pokoj. Co se v nich bude odehrávat, to odhalí až samotná show.

moderátor Míra Hejda
moderátor Míra Hejda | Zdroj: TV Nova

Spolubydlící v domě Big Brothera mají zakázán jakýkoli kontakt s vnějším světem. Během svého pobytu nikoho neuvidí ani neuslyší, a dokonce od chvíle, kdy vstoupí do domu, nepřijdou vůbec do kontaktu se členy štábu. Jediným pojítkem mezi světem a spolubydlícími je Big Brother a jeho slovo je zákonem domu. Jakékoli porušení povede k okamžitému trestu.

Součástí show je také speciální aplikace Big Brother, která je již nyní ke stažení na App Store  i Google Play. Pomocí ní budou moci diváci ovlivňovat dění v domě a pomáhat Big Brotherovi rozhodovat o tom, kdo bude každý týden z domu vystěhován, ale také například o tom, jaký trest dostanou spolubydlící za porušení pravidel.

Spolubydlící bude nepřetržitě sledovat 58 kamer a diváci se mají na co těšit. Dům Big Brothera nabízí velkorysý prostor a mnoho možností, jak trávit čas, ale nejdůležitější bude komunikace mezi spolubydlícími. Big Brother se pokusí otestovat jejich hranice v několika docela náročných misích, které budou muset absolvovat. Důležitá bude také jejich strategie,

 říká producentka TV Nova Eva Krutáková.

  • První díl nové generace kultovní reality show Big Brother Česko & Slovensko uvede Voyo od pondělí 13. listopadu každý den v týdnu před 22. hodinou.
  • Diváci TV Nova se prvního dílu dočkají o den později, ve 22:50, a následující epizody budou od středy uváděny ve 21:45 na stanici Nova Fun.
  • V sobotu se Big Brother objeví v přímém přenosu na Voyo a na Nova Fun.
  • Kromě toho je od úterý speciálně pro předplatitele Voyo připraven speciální Big Brother livestream od 16:00 do 18:00. Předplatitelé Voyo si tak budou moci každý den mezi 16. a 18. hodinou vychutnat dvouhodinovou porci přímých přenosů z aktuálního dění v domě Big Brother.
Zdroj článku:
  • Press kit TV Nova