Dnes v Ulici: Jirkův táta je zvědavý na salón své budoucí snachy a Mára s Karlou kolem sebe zbytečně krouží

Dnes v Ulici: Jirkův táta je zvědavý na salón své budoucí snachy a Mára s Karlou kolem sebe zbytečně krouží
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnešní díl Ulice bude plný překvapení. Soudce se objeví v salónu Gábiny a ta je dokonale vyvedená z míry. Tak dokonale, že ho dokonce sama zavede do hospody, kde pracuje její máma. Což je samozřejmě chybou. Chybu dělají i Karla s Kryštofem, kteří si spolu normálně nepromluví.

Karla se opět pozdě vrací z práce

Domácnost Máry a Karly znovu sklouzla do starých kolejí. Karla se zase důležitě pozdě vrací z práce domů, kde už kluci v pohodě spí, a Kryštof jí jako hodný mužíček nakládá večeři. Možná, že mu přece jen toto nastavení sedí nejlépe. Kryštof nejspíš nemá na to, aby vydělával velké peníze, a tak holt musí stát u plotny. Jemu to evidentně nevadí. Nejspíš už ale zapomněl na to, že minule to bylo zrovna tak. A nejspíš to Karlu nudilo nebo to brala jako samozřejmost, když skočila do postele Jakubovi. Že by tohle Mára neviděl? Pořád dál hodlá tolerovat rozložení těchto rolí? Pro Karlu největší volnost a pro Máru domácí povinnosti?

Věrku rozhodil Karlin návrat na živé případy

Když už si z toho nic nedělá Kryštof, tak Věrka je pořádně rozhozená. Jaktože Karla jen tak zahodila rodinnou pohodu? S nikým to neprobrala a Kryštofa znovu usadila do pozice mužíčka starajícího se o domácnost. Což o to, více hlídání Věrce vadit nebude. Jen aby mladí byli v pohodě. Ale budou v pohodě? Karla věčně na případech a Kryštof s kluky doma? Minule jim to příliš nesvědčilo.

Soudce působí v salónu Gábiny trošku nepatřičně

Gábina má za to, že šoky s tátou Jirky má až do svatby za sebou. Ten se však nečekaně objevuje v jejím salónu s velkou kyticí v ruce. Navrhuje oběd a chce se vidět se synem. Jen neví, jestli to půjde zařídit. Gábina přemýšlí, kde by Jirkova tátu usadila. Napadá ji ta nejhorší varianta – přece u mámy v hospodě! Milena je překvapená stejně jako ona. Pro soudce má dokonce větší porci zákusku. Žádná z jejich snah však nepomůže splnit soudcovo největší přání, tedy setkat se synem. Jirka má prý hodně práce. Milena, stejně jako jeho táta, v tom však vidí záměr.

Gábina Jirkovi volá, ten se však svým otcem uhánět nenechá

Milena samozřejmě situaci hrotí. Gábina je z toho na nervy a nemůže se soustředit na práci. Jó, kdyby vzala Jirkova tátu do jiného podniku, nemuselo být z toho tohle. Milena Gábinu nabádá, aby Jirkovi zavolala. Ten se však nikým nahánět nenechá, už vůbec ne vlastním tátou. Ten něco podobného čekal. Jsou mu sice sympatické snahy Gábiny i Mileny, ale to je zkrátka typické vyhýbavé chování jeho syna. Těžko říct, co si ti dva udělali. Jirkův táta o kontakt nejspíš stojí. Jinak by na zprávu Mileny vůbec nereagoval. Tak to vypadá, že ten největší problém stojí na straně Jirky.

Zdroj článku:
  • Autorský text